Witam, mam problem z laptopem FUJITSU LIFEBOOK AH532 i3-2328M, a mianowicie problem ze sterownikami. Standardowo laptop miał wgranego XP SP3, ale dostałem go od kolegi który sformatował laptop z SP3 na SP3, niestety do XP nie mogłem znaleźć wszystkich sterowników i połowa klawiszy funkcyjnych nie działała, czasami wyskakiwał bład STOP 0x0000007B, z którym sobie poradziłem. Ale do rzeczy, teraz po zainstalowaniu Windows 7 Ultimate 64BIT mam jeszcze większy problem ze sterownikami. Po zainstalowaniu jakiegokolwiek sterownika i po ponownym włączeniu komputera wyskakuje mi BŁĄD STOP 0x000000A (błąd sterowników, z tego co wyczytałem). Jedyny sterownik jaki mam to sterownik od WLAN(wifi), wczoraj po 2 próbach instalacji sterowników dałem sobie z tym spokój. Prz 1 próbie zainstalowałem wszystkie sterowniki i wyskakiwał BS podany wyżej. Przy 2 próbie zainstalowałem tylko sterownik od karty graficznej i po ponownym uruchomieniu laptopa wyskoczył ten sam BS. Sterownik pobierałem z http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/suppor...0Series&Model=AH532&ProductType=Notebook%20PC oczywiście pod win 7.