Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Zestaw Głośnomówiący PARROT CK3100 - instrukcja obsługi PL

kaster 05 Feb 2014 18:41 74445 11
    jaszczur1978
    Level 2  
    Mam pytanie kupiłem samochód z zestawem Parrot CK3100 jest obsługiwany w języku niemieckim czy jest możliwość zainstalowania do tego udządzeina naszego ojczystego języka.Proszę o pomoc.
    jaszczur1978
    Level 2  
    Sprawdziłem i nie ma języka polskiego.
    Jest możliwość zainstalowania .Jeżeli jest to proszę o pomoc jak to zrobić.
    pioart
    Level 38  
    Witam.
    Ogólnie nie rozumiem problemu. Firma Parrot jako porządna firma ma więcej niż zadawalający suport, na stronach jest wręcz opisane jak dla przedszkolaka jak przeprowadzić aktualizację. Ściągamy odpowiedni program Parrot Software update Tool, wskazujemy posiadamy przez nas sprzęt, zaznaczamy język jaki nas interesuje, potem w urządzeniu wchodzimy w zakładkę aktualizacji i za pomocą np. laptopa poprzez BT dokonujemy aktualizacji, ale do tego potrzeba minimum osobistego wkładu i zaangażowania, czego jak widać co niektórym brakuje. Temat już dawno w koszu powinien siedzieć.
    Poza tym kolego „zenek212” jak możesz zamieszczać załączniki ogólnie dostępne i pobierać za to jeszcze prowizję.
    jaru76
    Level 15  
    Witam pioart co mogę zrobić jeżeli podczas wysyłania danych tak to nazwę wyskakuje (wystąpił błąd spróbuj ponownie), jedynie co zauważyłem zwiększyła się pojemność softu. Próbowałem kilka razy i bez skutku. Chyba zostanę przy portugalski :D
    blaser
    Level 10  
    Podłączę się do tematu.
    Nie mogę zaktualizować oprogramowania Parrot 3100, nie mogę sparować przez bluetooth kompa z urządzeniem. Próbowałem trzech laptopów i nic.
    Może ktoś miał taki problem. Proszę o wskazówki.
    Połączenie opanowałem, nie może być w pamięci więcej niż 5 urządzeń skonfigurowanych do połączenia przez bluetooth. Trzeba wykasować urządzenia.
    Jednak aktualizacja się nie powiodła i dalej nie mogę nic zrobić.
    zenek212
    Level 11  
    Witam to jedynie zostało kablem kabel można kupić
    blaser
    Level 10  
    Znalazłem trochę info w archiwum elektrody, jest tam link do strony Link-przewód.
    W najbliższych dniach spróbuję i napiszę.
    blaser
    Level 10  
    ad zenek212
    kabel zrobię sam bo mam usb/ttl adapter.
    Dzięki za zainteresowanie.