Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

szukam schematu do eberspacher d5w

winko86 13 Feb 2014 16:14 3375 5
Wago
    winko86
    Level 10  
    Witam.
    zakupilem ogrzewanie postojowe eberspacher. nie wiem dokladnie jaki jest to model, prawdopodobnie d5w. niestety instalacja elektryczna zostala pocieta, dlategu szukam jakiegos schematu podłączenia do niego. byłbym wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki. załaczam zdjecie ogrzewacza, sterownika i programatora.

programator ma numer: 25 1482 73 00 00
    a sterownik: 5HB 004 327-00 szukam schematu do eberspacher d5w szukam schematu do eberspacher d5w szukam schematu do eberspacher d5w
  • Wago
    chudycheniek
    Level 2  
    Witam piec to eber bardzo dobry i trwały prosty ale kaseta to webasto schematy sa inne dla webasta i dla ebera ale posiadam je
  • Wago
    winko86
    Level 10  
    Schemat juz znalazlem. Ta kaseta, to chodzi o sterownik? Czyli mam rozumiec ze piec nie wystartuje z tym sterownikiem? Moze kolego bedziesz wiedzial jaka pompke paliwa musialbym do niego kupic?
    chudycheniek
    Level 2  
    Można spróbować podłączyć pod kasetę webasta. Ja nosze się z takim zamiarem. Wiele elementów jest takich samych, ale same kasety maja już inne podłaczenie zasilania. Co będzie, to się okaże. Co do pompki - to do tego pieca potrzebna na pewno jest pompka ebera 3-5kw. Pompka od webasta ma inną wydajność, podaje inna ilosć paliwa.
    winko86
    Level 10  
    dziekuje za odpowiedz. jesli udalo by Ci sie odpalic taki piec na kasecie webasta, bylbym wdzieczny za pomoc, jakies schematy itp.
    winko86
    Level 10  
    chudycheniek wrote:
    Można spróbować podłączyć pod kasetę webasta. Ja nosze się z takim zamiarem. Wiele elementów jest takich samych, ale same kasety maja już inne podłaczenie zasilania. Co będzie, to się okaże. Co do pompki - to do tego pieca potrzebna na pewno jest pompka ebera 3-5kw. Pompka od webasta ma inną wydajność, podaje inna ilosć paliwa.

chudycheniek czy udalo Ci sie uruchomic, piec eberspachera na kasecie webasta?