Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereModerated By Olek II:Przecież napisał, że kręcąc pokrętłem, napięcie skacze. Bezpiecznik musi być sprawny.
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
nikusert wrote:Dida świeci po podłączeniu akumulatora,czy po włączeniu napięcia .Nie pamiętam bezpiecznik jest tylko jeden?.Naprawiałem taki prostownik,jest bardzo prosty w budowie.Bezpiecznik może być dobry ,lecz może być przypalone gniazdo bezpiecznikowe.
Moderated By Olek II:3.1.14. Zabronione jest publikowanie wpisów niezgodnych z tematyką danego forum lub wątku dyskusji.
3.1.11. Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
maciobyk wrote:CO mu może dolegać że nagle przestał ładować choć dioda zasilania świecia napięcie jest 0.0V?
Dodam, że na klemach podpiąłem miernik i po kręceniu pokrętłem od ustawiania prądu skacze 7-12v.