Witam,
Pewnie coś zamotałem w temacie, generalnie problem przedstawia się następująco.
W ustawieniach drukowania wybieram - druk dwustronny(brak duplexu) i klikam drukuj.
Następuje buforowanie i wyskakuje okno instrukcji graficznej:
1.Załaduj papier do zasobnika i kliknij OK - klikam OK i drukuje strony nieparzyste.
Wyskakuje kolejne okno instrukcji graficznej:
2. Zadrukowane kartki włóż do zasobnika wydrukiem do góry i kliknij OK
i tutaj moja gehenna się zaczyna.
Drukarkę mam podłączoną za pomocą sieci wifi - więc zasuwam na piętro przekładam kartki do zasobnika, lecę na dół by kliknąć na kompie OK i znowu gnam na górę po już zakończony wydruk.
Moje pytanie - jak można zatwierdzić(wznowić) w drukarce dokończenie drukowania.
Nie chcę wierzyć w taką wtope u producenta że zapomniał o tym - W starym 12-letnim atramencie Lexmarku miałem przycisk w drukarce do kontynuacji drukowania.
Pozdrawiam,
atpaw
Pewnie coś zamotałem w temacie, generalnie problem przedstawia się następująco.
W ustawieniach drukowania wybieram - druk dwustronny(brak duplexu) i klikam drukuj.
Następuje buforowanie i wyskakuje okno instrukcji graficznej:
1.Załaduj papier do zasobnika i kliknij OK - klikam OK i drukuje strony nieparzyste.
Wyskakuje kolejne okno instrukcji graficznej:
2. Zadrukowane kartki włóż do zasobnika wydrukiem do góry i kliknij OK
i tutaj moja gehenna się zaczyna.
Drukarkę mam podłączoną za pomocą sieci wifi - więc zasuwam na piętro przekładam kartki do zasobnika, lecę na dół by kliknąć na kompie OK i znowu gnam na górę po już zakończony wydruk.
Moje pytanie - jak można zatwierdzić(wznowić) w drukarce dokończenie drukowania.
Nie chcę wierzyć w taką wtope u producenta że zapomniał o tym - W starym 12-letnim atramencie Lexmarku miałem przycisk w drukarce do kontynuacji drukowania.
Pozdrawiam,
atpaw