Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Firefox blokada filmików youtube na podstronach

21 Lut 2014 16:59 1164 3
  • Poziom 14  
    Od dziś przestały mi się pokazywać filmiki z youtube wstawiane na danych stronach jak ktoś wrzuca a w okienku, na głównej stronie youtube wszystko działa natomiast na innych stronach widać tylko czarny obraz i postępujący pasek odtwarzania.
    Myślałem ze to adblock ale go odinstalowałem i to samo.

    Flash Player: you have version 12,0,0,44 installed
    Firefox: 27.0.1 (x86)

    Próbowałem naprawić to z tego linku i nic: http://www.pcworld.pl/news/386526/Firefox.nie.wyswietla.filmikow.YouTube..co.robic.html

    Podam przykłady gdzie nie działa: wiocha.pl, hardcorowo.pl itd a np na FB działają więc trochę dziwna sprawa.
  • Poziom 10  
    Potwierdzam- to samo jest u mnie.
    Dodam jeszcze, że wyłączyłem przyspieszenie sprzętowe w ustawieniach. Nie działa również na Operze.

    Co ciekawe- na elektrodzie filmiki się wyświetlają.
  • Poziom 14  
    Davidzior napisał:
    Potwierdzam- to samo jest u mnie.
    Dodam jeszcze, że wyłączyłem przyspieszenie sprzętowe w ustawieniach. Nie działa również na Operze.

    Co ciekawe- na elektrodzie filmiki się wyświetlają.

    Na chwile obecną jedyna opcja to taka że w okienku klikasz na zębatkę (ustawienia) i wyłączasz lub włączasz opcje 2D/3D i szybko kilka razy klikasz na okienko aż się raz powiększy i zminimalizuje i za którymś razem wskakuje.
    Ale czekam na propozycje oficjalnego rozwiązania.
  • Poziom 14  
    Już wszystko wróciło do normy i filmiki się wyświetlają. Samo powróciło, widocznie jakiś błąd na stronach.