Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Inne] Drukarka do domu - jaka?

grzesiopakier 26 Feb 2014 23:23 2085 10
    grzesiopakier
    Level 12  
    Witam wszystkich
    Szukam kolorowej taniej drukarki do domu. Dokładnie do 250zł. Taniej kolorowej laserówki nie znajdę więc pozostaje atrament niestety... Chciałem aby ktoś mi doradził czy w tej cenie szukać używanej czy lepiej nową? Chcę na niej drukować m.in. zdjęcia w dobrej rozdzielczości i chciałbym żeby miała wi-fi.
    Proszę nie piszcie że za tyle nic dobrego nie znajdę bo wiem to, ale muszę zadowolić się tym co jest na rynku bo drukarka mi potrzebna a na Kyocerę nie stać mnie. Nie piszcie żebym dozbierał czy coś bo nie da rady.
    Proszę o radę, którą wziąć z tych które są obecnie na rynku i są tanie w eksploatacji.
    Jutro o tej porze zamawiam więc mój los w waszych rękach ;)
    Z góry wielkie dzięki
    User removed account
    Level 1  
    penkroft11
    Level 11  
    Zastanów się nad drukarką termosublimacyjną dedykowaną do wydruku zdjęć. Koszt wydruku zdięcia to ok 1 zł
    bmserwis
    Level 36  
    250zł i drukowanie zdjęć brzmi co najmniej śmiesznie. :)
    Drugie tyle wydasz w pierwszych miesiącach na materiały eksploatacyjne.
    grzesiopakier
    Level 12  
    To nie mają być jakieś super najlepsze jakości na billboardy tylko zwykłe zdjęcia do albumu ;)
    bmserwis
    Level 36  
    Idź do kogoś znajomego, wydrukuj zdjęcie i zobaczy czy wedlug Ciebie nadaje się ono do albumu, według mnie nie. TANIEJ i bez porównania jakościowo wychodzi fotolab.
    User removed account
    User removed account  
    hernan_cortes
    Level 21  
    Należy mieć świadomość, że zaproponowany tu sprzęt wystawiony na allegro wygląda na "refurbished".
    sorier
    Level 28  
    hernan_cortes wrote:
    "refurbished"
    Po naszemu "powystawowy" :D
    grzesiopakier
    Level 12  
    A brother 195c?