pinki_mk napisał: Bardzo proszę o pomoc jestem kompletnie zielona i niestety nie mogę sobie poradzić.
Zaczalbym od instrukcji i informacji na stronie panasonic'a. Po mimo ze instrukcje sa bardzo ograniczone to zawsze cos z nich mozna wywnioskowac. Ze wzgledu ze jestes dziewczyna potraktuje cie ulgowo
Nie wiem czy wiesz ale to forum techniczne i obowiazuja pewne zasady, tak samo jak robiac sobie kolor na wlosach podajesz fryzjerce wszystkie informacje jaki kolor, odcien itd. Tutaj jest to samo:
pinki_mk napisał: Dotąd wszystko było ok. niestety padła mi laptop i musiałam wprowadzać wszystkie ustawienia zarówno w telewizorze jak i lapku od nowa.
Chmmm, tylko ty o tym wiesz co i jak zrobilas i o jakie "ustawienia" chodzi. Warto podac wszystko, byc moze sie nie przyda ale skroci czas na odpowiedz i pomoc.
Dalej:
pinki_mk napisał: gdy łączyłam telewizor z lapkiem przez serwer multimedialny wszystko działało jak należy teraz urządzenia są połączone widzą się ale niestety nie mogę odtworzyc żadnego filmu. pokazuje mi komunikat nieobsługiwany format a najdziwniejsze że te same filmy wcześniej działały
No i znowu tylko ty wiesz jaki masz ten "serwer" co sie znajduje na nim, jakie sa filmy, jakie sa formaty, jakie oprogramowanie ...
A od siebie dodam, ze to jak zachowal sie TV jest jak najbardziej prawidlowe, bo TV to nie komputer.
0