Witam chodzi mi o sterowanie centralnego zamka mam na pilota lecz pilot mi się rozsypał i kupiłem k-1903( sterownik z pilotami ) jak dla mnie wystarczający do otwierania i zamykania może mieć domykanie szyb i odcięcie zapłonu. Szukałem swojej starej centralki i znalazłem za popielniczką niestety nie ma napisane na niej keyless entry jak by był zamiennikiem. Szukałem w goglach i odpinając wiązki centralka nie działa. Niestety sporo jest przewodów czego się nie spodziewałem czy ma ktoś może kolorystykę wiązki na schemacie aby móc podpiąć nową centralkę. Co dziwnego nie mam w swojej centralce anteny zewnętrznej aby sygnał z pilota łączył się z autem tak jak w nowym sterowniku z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam. Potrzebne do volvo v40 00r Diesel 102km.
Małe pytanie czy będzie działał mi przycisk centralnego w aucie zamontowany seryjnie czy będę musiał go wyeliminować dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
1. zdjęcie modułu i potrzebny schemat do niego
2. -II-
3. Nowa zakupiona centralka. k-1903.
Małe pytanie czy będzie działał mi przycisk centralnego w aucie zamontowany seryjnie czy będę musiał go wyeliminować dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam
1. zdjęcie modułu i potrzebny schemat do niego
2. -II-
3. Nowa zakupiona centralka. k-1903.