Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Zlecê] Zlecê wykonanie wzoru panela, do zasilacza regulowanego

kajt55 03 Mar 2014 21:17 2604 10
    kajt55
    Level 14  
    Czy kto¶ z forumowiczów móg³by wykonaæ mi wzór panelu do zasilacza pod obudowê z-17 w pliku pdf? Nie znam siê na tworzeniu paneli, a chcia³bym ju¿ z³o¿yæ mój zasilacz. O to wzór (taki chcê lecz po polsku i bez ikony w³±cznika i power). Taki abym móg³ wydrukowaæ i zalaminowaæ. Oddam punkty je¶li kto¶ zechce. Pomo¿e kto¶?

Contact the author of the topic by Private Message (PM icon).
    FastProject
    Level 28  
    A na czym tu sie znaæ. Takie co¶ mo¿na nawet w ms word zrobiæ.
    11111olo
    Level 42  
    Lepiej opanuj corela lub chocia¿ worda, a przyda ci siê to na przysz³o¶æ. Tu jest 15 minut roboty. Jak nigdy tego nie robi³e¶ to zajmie ci to godzinê.
    kajt55
    Level 14  
    Ja poprosi³em o wykonanie za mnie a nie przeze mnie. Je¶li tak jak piszesz zajmie ci to 15 minut, to po proszê: Zrób mi ten projekt.
    kajt55
    Level 14  
    Troszkê przy kozaczy³e¶ widzê. Je¶li nie rozumiesz zdania, które napisa³em to nie pisz takich rzeczy. cyt...."Oddam punkty je¶li kto¶ zechce. Pomo¿e kto¶? ..." Pozdrawiam.
    11111olo
    Level 42  
    Cena mo¿e ciut przesadzona ale nikt nie chce za punkty tego robiæ zw³aszcza ¿e masz ich a¿ 55. Czy napisanie kilku napisów to a¿ taki problem?

Pisa³e¶ do autora zasilacza czy nie udostêpni wzoru panelu?
    Futrzaczek
    Admin of Retro group
    Albo chcesz pomocy w zrobieniu czego¶, albo ¿eby kto¶ zrobi³ to za Ciebie.

W tej drugiej opcji - p³aæ i nie marud¼, skoro nie chce Ci siê samemu zrobiæ.
    kajt55
    Level 14  
    Troszkê ¿e¶cie mnie zmotywowali. I o to efekt zrobiony na windowsie w paint. Ja u siebie nie mog³em bo mam macbooka i tu nie ma czego¶ takiego jak paint, a nie bêdê specjalnie np. office kupowa³ ¿eby szablon stworzyæ. Laptopa po¿yczy³em od ¿yczliwego, nie jak wy, znajomego. Pozdrawiam.

Futrzaczek
    Admin of Retro group
    kajt55 wrote:
    Troszkê ¿e¶cie mnie zmotywowali. I o to efekt zrobiony na windowsie w paint.

No i co? Mo¿na? Mo¿na! Nawet ³adnie siê prezentuje.

kajt55 wrote:
    Ja u siebie nie mog³em bo mam macbooka

I to my jeste¶my winni tego, ¿e masz upo¶ledzony sprzêt?