Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

CHRYSLER GRAND VOYAGER 2,5 CRD - Nie świecą światła mijania

Bunny82 25 Mar 2014 19:12 3996 3
    Bunny82
    Level 16  
    Witam mam na warsztacie chrysler grand voyagera 2,5crd 2003r. i jest problem ze światłami mijania bo sie nie palą. Bezpieczniki w komorze silnika sprawdzone , w kabinie nie ma bezpieczników. Kable od Body w komorze silnika do lamp prześwietlone i mają przejście ,masy posprawdzane i poprawione. Czy z włącznika świateł prąd płynie bezpośrednio do body w komorze czy zachacza jeszcze o body w kabinie . Jak by ktoś miał schemat do świateł i body w komorze to mógł by się podzielić ?
    Stiwen1
    Level 21  
    Witam temat bardzo dawno był poruszany a ja mam podobny problem voyager 2.4 05r, ze światła włączają sie i wyłańczają i tak na przemian czasem jest ze swieca tydzień i jest ok, dzis miałem tak ze z przodu była dyskoteka raz lewe światło raz prawe się zapalało i zaraz gasło jak bym był gdzieś na dyskotece i dziwnie ze to na przemian najlepsze to ze po wylaczeniu zapłonu i wyjściu z samochodu z kluczykami. Przekaźniki szalały i po około 2 min przestało szaleć i już było dobrze. Gdzie szukać przyczyny pozdrawiam