Problem jest dość ciekawy a mianowicie zaczęło się od tego że w momencie naciśnięcia pedału hamulca a raczej po zapaleniu się świateł stop gasły pozycyjne, w tym właśnie momencie wariowały przekaźniki od pozycyjnych (pstrykały), po ponownym wyłączeniu i włączeniu świateł pozycyjnych znów jest ok do momentu naciśnięcia stop.Drugi dziwny objaw to brak świateł mijania po ich włączeniu znów pstrykają przekaźniki od pozycyjnych i światła mijania mrugną trzy razy ale się nie zapalą i w tym momencie kiedy mrugają światła mijania tak samo zachowują się postoje dzieje się to nie regularnie, reakcja na stop nie jest ciągle ale co jakiś czas ale przełączeniu na mijania sytuacja pojawia się cyklicznie.
FCU sprawny montowałem w innym samochodzie i wszystko działa ok.Bezpieczniki spr., przekaźniki również zamieniałem miejscami, naczepa wykluczona i tylne lampy na koniu też, tyle zdążyłem w sobotę a dziś rozładunek bez oświetlenia jutro maszyna na stół operacyjny.
Może ktoś miał podobny przypadek i pomoże ,. ułatwi troszkę tą nie równą walkę .
FCU sprawny montowałem w innym samochodzie i wszystko działa ok.Bezpieczniki spr., przekaźniki również zamieniałem miejscami, naczepa wykluczona i tylne lampy na koniu też, tyle zdążyłem w sobotę a dziś rozładunek bez oświetlenia jutro maszyna na stół operacyjny.
Może ktoś miał podobny przypadek i pomoże ,. ułatwi troszkę tą nie równą walkę .