Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

vito v klasa - webasto, nie działa albo go niema?

Vobiss 02 Kwi 2014 21:27 1032 1
  • #1 02 Kwi 2014 21:27
    Vobiss
    Poziom 9  

    Witam serdecnie wszystkich. Od krótkiego czasu jestem posiadaczem vita w vklasie wersja ambiente 2.2cdi 2000r 108. Mam do Was pytanko o webasto. Posiadam koło lampki taki zegareczek, wygląda jakby oryginalnie zamontowany, wygląda mi na sterownik od webasta, ustawia sie godzine i jeden z trzech programów no i to działa, jak wybija ustawiona wczesniej godzina to podświetla sie jest ikonka (jakby grzania) ale nic sie nie dzieje, nie wiem czy coś jeszcze na konsoli powinno być włączone, druga sprawa że nie wiem do czego są 2 guziki, mianowicie jak ustawia sie pokrętło, czy ma wiac na kabine, czy tam szybe, to ostatnio odkryłem, że da sie to wcisnąć:D zapala sie czerwona dioda na tym pokrętle iiiii nic sie nie dzieje, nie wiem co to i jest jeszcze guzik pomiędzy śnieżką a REST, coś jakby od grzania ale też nie wiem co to jest. Nigdy nie miałem webasta, nie wiem jak wygląda, wiem że to jakiś osobny silnik ale gdzie:) dodam też że z dnia na dzień odkrywam coraz więcej wieśniackich napraw "przeróbek" także nie zdziwie sie jak po całym webasto został tylko sterownik:( Z góry dziękuje za przeczytanie i ewentualną pomoc. Pozdrawiam. Vobiss

    0 1
  • #2 21 Cze 2014 22:24
    robertdziki
    Poziom 2  

    kolego jak masz zegar to będzie i piec . Mieści się on za wahaczem lewym pod nogami kierowcy.

    0