Witam! Dostałem tuner z wgranym softem, listą kanałów, ale wiekszości nie można oglądać. Jest tylko słoneczko i sieczka Prawdopodobnie potrzebne są klucze, szukam jednak nie mogę znaleźć. Potrzebuję pomocy Pzdr
Jak to, wszystkie FTA pieknie chodza.!!!!
Skoro swieci ci na tunerku sloneczko to juz jest bardzo dobrze, mimo to powinny pracowac jeszcze jakies kanaly ktorych "ogladanie bez subskrypcji jest przestepstwem" do ktorych nie musisz wklepywac kluczy bo jest AU
Klucze wgrywasz programem np. Upgrade32 ale wcześniej ściągasz je z internetu downloaderem i zapisujesz jako plik "key" gdzieś na dysku - następnie w Upgrade32 bierzesz ten plik naciskasz "edit key" i zapisujesz jako bin następnie naciskasz "upgarde key" i klucze jadą do tunerka. - mam nadzieję że się połapałeć w tym szybkim i niestylowym opisie.
Między innymi linkami wybrałem te :
Upgrade znajdziesz tutaj :
http://upload.dvhk.pl - wpisz w wyszukiwarce *grade*
i jest to plik --> DSR_5003_Upgrade3.2.zip
Jeśli będziesz potrzebował softów lub czegoś to tutaj :
http://upload.dvhk.pl <-- wpisz *5003*
I tu masz wszystko co potrzebne (klucze i wgrywarki) na temat kluczy do dsr 5003 i nie musisz nigdzie szukać, mam nadzieję że sobie poradzisz. A obsługa tych programów nie powinna być dla ciebie trudna.
Witam!
Klucze już wgrałem, program wyświetlił , że przesyłanie- complete lecz niestety nadal jest ciemno.Nie chcę powtarzać wgrywania w nieskończoność, być może jest coś nie tak z moim komputerem?
klucze pewnie musisz aktywować -zobaczę co i jak i dlaczego to się tak dzieje --> najlepiej napisz mi co robiłeś pokolei i co włączałeś ( pisałeś, , widzałeś, nacikałeć, wpisywałeć ) - może coś doradzę !!
Witam! Dziękuję za wsparcie .Śledziłem literaturę na innym forum , zebrałem wszystko razem i doszedłem, mam dojście do kluczy (wklepuje kod z pilota) ale wystąpił problem z kanałami w jęz. polskim. Znowu się zatrzymałem.
Panowie, jak to jest z tymi DSR, czy softa z modelu 5003, czy 6000 da sie wgrac do DRS 4000?
I jak sprawdzic model glowicy, bo wyczytałem, że w DSR 4000 musi mieć głowicę dwurzędową oznaczoną jako F7VZ0194
Pozdrówka