logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DELL E6400 - Ekran gaśnie po aktualizacji do Windows 7, co robić?

julieettta 16 Kwi 2014 16:44 1626 1
REKLAMA
  • #1 13515356
    julieettta
    Poziom 1  
    Witam :D , jakiś czas temu na DELL E6400 zainstalowałam Windowsa 7 , wcześniej był XP. Oczywiście zainstalowałam wszystkie brakujące sterowniki. Lecz... od tego czasu pojawił się dosyć uciążliwy problem który opiszę:
    robię sobie coś na internecie ( cokolwiek - zdjęcia, filmiki , czytanie wiadomości ) aż tu nagle czar pryska... Widzę czarny ekran. Po naciśnięciu guzika wł. po chwili jestem przekierowana do okna logowania... Proszę o pomoc fachowców i z góry dziękuję za cenne uwagi.. aaa jeszcze dodam że ustawienia przełączenia komputera w stan uśpienia są ok ... ( nigdy) ;)
  • REKLAMA
  • #2 13525596
    Adiiik8
    Poziom 9  
    Gasnacy ekran w moim przypadku byl spowodowany zerwaniem tasiemki. U Ciebie moga to byc zle dobrane sterowniki karty graficznej badz po prostu przegrzewanie sie ukladu w srodku. Zalecam zmiane sterownikow badz sprawdzenie chlodzenia wentylatorka w srodku. Pamietam ze ktos kiedys mial taki problem bo trzymal po nocach laptop na kolanach przykrytych koldra, laptop sie grzal i tak sie to ujawnialo. Pozdrawiam.
REKLAMA