Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Overmax Solution 10 II - Po podłączeniu ładowania robocik z czerwonym trójkątem

vrobcio 07 Maj 2014 19:26 2553 0
  • #1 07 Maj 2014 19:26
    vrobcio
    Poziom 1  

    Witam,
    Posiadam tablet Overmax Solution 10 II i ostatnio kiedy wyładował mi się do końca (wyłączył się), podłączyłem go do ładowarki i zamiast zaświecić się dioda sygnalizująca, pojawił się na ekranie droid z otwartymi drzwiczkami z czerwonym znakiem ostrzegawczym.

    Gdy wziąłem go do ręki, by zobaczyć co jest nie tak, przez przypadek wcisnąłem jakiś przycisk (nie wiem konkretnie jaki) i pojawił się komunikat:

    Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>"


    No i w tym momencie nie mogę nic zrobić. Wciskając power, napis znika i zostaje sam droid, wciskając ponownie pojawia się napis na tle droida.

    Trzymałem ponad minutę sam power, power/vol -, power/vol +. Próbowałem również trzymać długo power i potem go szybko wcisnąć jednak nic.

    Jakieś sugestie ?

    Dodano po 1 [godziny] 23 [minuty]:

    vrobcio napisał:
    Witam,
    Posiadam tablet Overmax Solution 10 II i ostatnio kiedy wyładował mi się do końca (wyłączył się), podłączyłem go do ładowarki i zamiast zaświecić się dioda sygnalizująca, pojawił się na ekranie droid z otwartymi drzwiczkami z czerwonym znakiem ostrzegawczym.

    Gdy wziąłem go do ręki, by zobaczyć co jest nie tak, przez przypadek wcisnąłem jakiś przycisk (nie wiem konkretnie jaki) i pojawił się komunikat:

    Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>"


    No i w tym momencie nie mogę nic zrobić. Wciskając power, napis znika i zostaje sam droid, wciskając ponownie pojawia się napis na tle droida.

    Trzymałem ponad minutę sam power, power/vol -, power/vol +. Próbowałem również trzymać długo power i potem go szybko wcisnąć jednak nic.

    Jakieś sugestie ?




    Problem rozwiązałem rozładowując baterię do zera (i tak była mocno rozładowana), ponieważ nie dało się wyjąć baterii dla resetu i po podłączeniu ładowarki zaczął się już ładować normalnie :)

    0 0
  Szukaj w 5mln produktów