Witam ! Poszykuje schematów do przetwornic samochodowych ! Oczywiście są to przetwornice typu XENON ! Firma i model nie gra roli ! Bardzo pilne
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremarekbialy wrote:Tego nigdzie nie znajdziesz[...]
powa wrote:pogratulować elokwencji, proponuję troszkę więcej poczytać na ten temat...bzdura[...]
powa wrote:no właśnie... Polecam dzial Automotive Xenon Metal Halide HID Lamps - Electrical Requirements... (oczywiście nie autorowi tematu, lecz Tobie powa)proponuje zacząć od:http://members.misty.com/don/ [...]
marekbialy wrote:Do powa:
Daruj sobie te eseje nijak związane z tematem, wysiliłem się i obejrzałem pobieznie Twoje inne posty, w tego typu opowiastkach jesteś najlepszy, chyba pomyliły Ci się fora
marekbialy wrote:Czy Ty naprawdę nie rozumiesz tematu - autor tego wątku poszukuje schematów do przetwornic samochodowych, chcesz tu coś powiedzieć - daj schemat, to chyba proste, co !
marekbialy wrote:Na stronie którą podałeś, a w dziale o którym wcześniej wspominałem jest napisane już na wstępie:(mniej więcej - nie jestem biegłym tłumaczem...)
"Wymagania elektryczne lamp typu D2 są paskudne, przez co domowa budowa przetwornicy jest bardziej trudna od innych...", dalej autor silnie zachęca do nie robienia tego, itd.
Nigdzie słowa jak to zrobić...
marekbialy wrote:Szkoda mi czasu na użeranie się z tobą, ale dobra rada na przyszłoość; zanim zanegujesz czyjąś wypowiedź, zanim cokolwiek napiszesz, zastanów się i postaraj nieco głębiej zaqpoznać z tematem.