Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Pralka Beko WML25145R pierze ale nie blokuje drzwi

kriss2211 31 May 2014 20:46 2235 7
Relpol
    kriss2211
    Level 11  
    Witam , mam mały problem z ową pralką , otóż pralka pierze , wszystko ładnie elegancko ale przypadkiem odkryłem że nie blokuje drzwi , gdy ją włączam to słychac pykniecie blokady i po zakończeniu cyklu prania także wiec nawet do głowy by mi nie przyszło że drzwi nie blokuje , błędów żadnych nie wyświetla i w trybie serwisowym rónież nie wyświetla , więc mam pytanie : czy blokada nadaję się już tylko do wymiany czy można jeszcze ją jakoś uratowac ? bardzo proszę o odpowiedź , problem na razie nie uciążliwy ale jak włoże do prania gruby koc to nie chce znaleźc go później na podłodzę ;)
  • Relpol
    dariuszm65
    Level 16  
    Wymień blokadę na nową nie jest to duży koszt, będziesz miał spokojną głowę,że drzwiczki się nie otworzą same. Bo jeżeli chcesz użytkować nadal pralkę z tą zepsutą blokadą to możesz być zaskoczony powodzią w domu.
  • Relpol
    User removed account
    Level 1  
    kriss2211
    Level 11  
    Dokładnie , po pyknięciu da się normalnie otworzyc drzwi podczas prania i pralka wtedy automatycznie przechodzi w stan pauzy bo mruga start , przypadkiem jak myłem drzwiczki podczas prania pociągłem za uchwyt i dobrze że było mało wody w pralce to nie wylało się nic ;) wiec stąd pytania czy da się naprawic blokadę jeszcze czy lepiej od razu nową ???
  • Helpful post
    User removed account
    Level 1  
    kriss2211
    Level 11  
    Chyba jednak puszcze totka :D a wygraną przeznaczę na nową blokadę :D