Przeskanowałem system za pomocą AVG, i kilkoma innymi. Trochę robaków poleciało, ale to nie rozwiązało problemu. Jakieś dziadostwo siedziało w dodatkach, które synchronizowały zię z moich ustawień on-line (po reinstalacji, wyczyszczeniu do zera folderów, chrome działał poprawnie. Wystarczyło zalogować się na swoje konto chrome, i problem wracał. Mimo, że usunąłem z dodatków wszystko co się dało, w folderze z dodatkami natychmiast po zalogowaniu na swój profil chrome tworzyły się jakieś katalogi. Postanowiłem wyrzucić stamtąd wszystko i ustawić ten folder jako tylko do odczytu. Od tamtej pory żadne foldery nie zostały tam potworzone, i chrome działa idealnie. Nie mam pojęcia o jaki dodatek się rozchodziło...
1MES Mariusz napisał:Przeskanowałem system za pomocą AVG, i kilkoma innymi. Trochę robaków poleciało, ale to nie rozwiązało problemu.
MES Mariusz napisał:Jakieś dziadostwo siedziało w dodatkach, które synchronizowały zię z moich ustawień on-line (po reinstalacji, wyczyszczeniu do zera folderów, chrome działał poprawnie. Wystarczyło zalogować się na swoje konto chrome, i problem wracał. Mimo, że usunąłem z dodatków wszystko co się dało, w folderze z dodatkami natychmiast po zalogowaniu na swój profil chrome tworzyły się jakieś katalogi.
MES Mariusz napisał:Postanowiłem wyrzucić stamtąd wszystko i ustawić ten folder jako tylko do odczytu. Od tamtej pory żadne foldery nie zostały tam potworzone, i chrome działa idealnie. Nie mam pojęcia o jaki dodatek się rozchodziło...
lukasz18dg napisał:
Tylko do odczytu, czyli program tzn. Chrome nie może tworzyć tam żadnych folderów, co jest związane także po części, że dziwnie się zachowuje, czyżby mam rację?
safbot1st napisał:Chrome posiada podobny manager zadań jak widnows:
![]()
Można dzięki temu zobaczyć co tam siedzi w ww. procesach chrome.exe.