Ciekawie wygląda i jest tańszy od Samsunga, a jednak nie ma o nim żadych opinii. No może na czeskich stronach.O co chodzi? A co do ceny, jeżeli kolega rozpoczynający post miał 50 000 to nie pytałby o Hyundaia.
Jestem szczęśliwym właściciele owego tv i na początku byłem nieco sceptyczny do zakupu. Hyundai co to w ogóle jest? Ale zdecydowałem się i jestem w szoku. Tv ma wszystko co chciałem żeby miał i żeby to wszystko działało.
Internet śmiga(przeglądarka, youtube, skype)
DLNA śmiga
Obraz perfekcyjny
Dźwięk perfekcyjny
USB Media odtwarza wszystkie formaty filmów i txt:)
Kanały przełącza szybko i bez mulenia
Nagrywanie programów działa bez zarzutów.
Po prostu jestem w szoku.
Jedyny minus to kilku sekundowe uruchamianie się tv i przydało by się podświetlenie pilota:)
Mam też Samsunga za którego 3 lata temu dałem 3000zł i po prostu nie dorasta mu do pięt.
Polecam:)
Samsung możliwe, ale nie widziałeś porównania do innych dobrych modeli,
Ale najważniejsze że Tobie się podoba.
Są ludzie którzy jeżdżą Daewoo Tico i są bardzo zadowoleni.
Do momentu gdy nie skorzystają lepszego Auta.
Nie wiedziałem, że Hyundai wziął się za telewizory. Ciężko się nie zgodzić z przedmówcą, miałem kiedyś w akademiku mały tv marki Deawoo i też uszedł i w sumie mi pasował, wiadomo jak to studentowi dopóki nie kupiłem sobie LG.
Zakupiłem Samsung UE39F5000 i również zgadzam się z przedmówcami. Za dobry telewizor trzeba odpowiednio zapłacić. Na Samsungu widać braki w odświeżaniu(spotkałem się z pojęciem firanek). Nawet na HD, sygnał P.C. Jak telewizor ma 100 Hz plus dopisek to jest na bank podkręcane 50Hz. 100 Hz od 2-2,5 tys się zaczynają. Tu akurat zakup dla starszej osoby i przesiadka z 21 cali kineskop.Jeżeli kupowałbym jeszcze raz to wybrałbym plazmę.Nie wiele więcej energii pożera, ale jaki obraz.
Kupiłem Hyundaia 39' i jestem mega zadowolony; obraz jest bardzo dobry internet i wszystkie funkcje śmigają bez zarzutu. Może tylko dźwięk nie jest na najwyższym poziomie, choć jak się nie ma porównania to jest git, ja go podłączyłem pod głośniki i jest bajecznie:)