Witam
Mam słuchawki EASY TOUCH ET-9208.
Niestety oryginalny kabel od strony wtyczki mini jack na której są 3 czarne paski (mikrofon?) nie działa. Wiem że pewnie jest to wina płaskich kabli bo dźwięk przerywa i po czasie jest przerwa na którymś kablu.
Poniżej przesyłam link do produktu i zdjęć. Od strony słuchawek jest normalna wtyczka mini jack 3,5mm stereo. Po drugiej stronie kabel ma wtyczkę mini jack stereo + mikrofon jeśli dobrze myślę.
Nie mam pojęcia gdzie znaleźć taki kabel. Próbowałem na allegro.
Bardzo was proszę o pomoc.
Mogę ewentualnie odesłać do kogoś z was kabel z Norwegii bo tu mieszkam i ktoś mógłby go naprawić? Jaki byłby koszt?
Może ktoś wie ewentualnie gdzie mogę kupić taki kabel:
Kabel dedykowany dla urządzeń mobilnych minijack 4 pin / minijack.
Easy Touch ET-9208 Piano, białe
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc.
Mam słuchawki EASY TOUCH ET-9208.
Niestety oryginalny kabel od strony wtyczki mini jack na której są 3 czarne paski (mikrofon?) nie działa. Wiem że pewnie jest to wina płaskich kabli bo dźwięk przerywa i po czasie jest przerwa na którymś kablu.
Poniżej przesyłam link do produktu i zdjęć. Od strony słuchawek jest normalna wtyczka mini jack 3,5mm stereo. Po drugiej stronie kabel ma wtyczkę mini jack stereo + mikrofon jeśli dobrze myślę.
Nie mam pojęcia gdzie znaleźć taki kabel. Próbowałem na allegro.
Bardzo was proszę o pomoc.
Mogę ewentualnie odesłać do kogoś z was kabel z Norwegii bo tu mieszkam i ktoś mógłby go naprawić? Jaki byłby koszt?
Może ktoś wie ewentualnie gdzie mogę kupić taki kabel:
Kabel dedykowany dla urządzeń mobilnych minijack 4 pin / minijack.
Easy Touch ET-9208 Piano, białe
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc.