Dzień Dobry
W swojej Ibizie 6j 2012 chciałbym zamontować alarm. Auto ma fabryczny centralny sterowany z pilota lub kluczykiem z zamka. Chcę dołożyć mu alarm, który mógłbym rozbrajać fabrycznym pilotem. Problem jest w tym, że mam tylko jeden klucz z pilotem a drugi jest bez sterowania (chyba taki standard
). Czy jest jakiś alarm, który pozwalałby na sterowanie z fabrycznego pilota a w przypadku np. zagubienia pilotem od alarmu (dodatkowym)? Chciałbym uniknąć sytuacji używania pilota fabrycznego do otwierania drzwi i dodatkowego do rozbrajania alarmu lub podłączenia sterowania alarmem do jedynego pilota oryginalnego SEAT, bo co w przypadku zgubienia, uszkodzenia pilota lub rozładowania baterii? Oglądałem w sieci różne alarmy ale nie mam pojęcia czy będą pasować np: Taki. Może ktoś z Was miał podobny problem i sobie z nim poradził. Z góry dziękuję za pomoc.
W swojej Ibizie 6j 2012 chciałbym zamontować alarm. Auto ma fabryczny centralny sterowany z pilota lub kluczykiem z zamka. Chcę dołożyć mu alarm, który mógłbym rozbrajać fabrycznym pilotem. Problem jest w tym, że mam tylko jeden klucz z pilotem a drugi jest bez sterowania (chyba taki standard