To jest jakiś sposób na wgranie jezscze raz firmware ? Bo może tamten się nie dograł ?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thererooter75 wrote:cr4sh wrote:To jest jakiś sposób na wgranie jezscze raz firmware ? Bo może tamten się nie dograł ?
wgraj inny wsad, potem ten który ma byc.
cr4sh wrote:Moze ktoś ma wsad pamięci do tej płytki ?
Pamięć to : 25Q32CS1G.....
Będę wdzięczny.
cr4sh wrote:Remzibi dziękuję bardzo. Już trafiłem. Ale teraz mam tylko raspberryPi i staram się nagrać to na kość. Ale mam problem z ustawieniem CMP na 1 i nie mogę tego obejść.
cr4sh wrote:Remzibi dziękuję bardzo. Już trafiłem. Ale teraz mam tylko raspberryPi i staram się nagrać to na kość. Ale mam problem z ustawieniem CMP na 1 i nie mogę tego obejść.
dragolice16 wrote:Szukam oprogramowania pod matrycę 1366x768 SI6L, w paczce nie było jest tylko SI8L i DO8L.
https://pl.aliexpress.com/item/DS-D3663LUA-A8...PAtYYmtrr1YhubxcbcNyw3l82o5c&isOrigTitle=true
remzibi wrote:cr4sh wrote:Remzibi dziękuję bardzo. Już trafiłem. Ale teraz mam tylko raspberryPi i staram się nagrać to na kość. Ale mam problem z ustawieniem CMP na 1 i nie mogę tego obejść.
Jak by to ładnie ująć w słowa, tak żeby i nie obrazić i nie zniechęcić.
Polecam kupić/zdobyć/pożyczyć/wynająć/zlecić/ogarnąć programator do kości SPI i nie zawracać du.y.
remzibi wrote:cr4sh wrote:Znalazłem jeszcze jedną :
LTN170BT08-001
Czy mogę użyć tego samego kabla i invertera do jej uruchomienia ?
..... Rozumiem że muszę wgrać dobry firmware ?
Mogę prosić o info, jaki ?.....
Firmware ma miec w nazwie "1440x900" oraz "DO6L" (jesli nie ma to "DO8L" i zmienic potem w menu na 6 bit)
Kabel LVDS sie nie nadaje, potrzebny jest kabel dwu-kanalowy a nie jedno.
1MAc wrote:dragolice16 wrote:Szukam oprogramowania pod matrycę 1366x768 SI6L, w paczce nie było jest tylko SI8L i DO8L.
.....
Znalazłeś? mam 12,1 z takimi samymi parametrami (30 pin) z eepc i szkoda, żeby się marnowała
MAc
dudik56 wrote:Ostatnio zmajstrowałem ekran na bazie płyty chińskiej MSD358V5.0 smart TV dla systemu Android....
Mirage18 wrote:...czy matryca (ltn156at37 samsung) odpali na kontrolerze LA.MV56U.A.....
sskoczek wrote:....matryce lp171wp4 tl b1. ... - da radę to podłączyć do lvds MT6820 .....
Janusz_kk wrote:M.n.i.c.h wrote:Na portalach można już kupić LCD z laptopa za 100zł
A lcd-ki dobrej klasy używki za 200, więc gdzie sens? sam zresztą takiego topowego Nec-a kupiłem za grosze w stosunku do pierwotnej ceny i nie żałuję.