Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

X550CC nie wybudza się ze stanu uśpienia.

Reduks528 06 Jul 2014 18:22 1413 2
    Reduks528
    Level 9  
    Witam wszystkich!
    Dwa tygodnie temu kupiłem laptopa X550CC bez systemu ,ponieważ jestem posiadaczem Windowsa 8.1 .Więc zainstalowałem system i wszystko świetnie chodzi ,ale jest jeden problem - po tym jak laptop wejdzie w stan uśpienia nie da się go wybudzić! -,- Klikam przycisk Power - nic ,spację i wszystkie inne ale to też nic nie daje!Kwaśny Jedyne co mogę zrobić to wyłączyć go przyciskając Power na kilka sekund. Mam już tego serio dosyć.
    Jedyne sterowniki jakie instalowałem to te do karty graficznej (GeForce 720M) oraz z dołączonej płyty.

Proszę o pomoc i bardzo dziękuję za pomoc!
    Pozdrawiam
  • Helpful post
    Epox
    Level 38  
    Reduks528 wrote:
    Jedyne sterowniki jakie instalowałem to te do karty graficznej (GeForce 720M) oraz z dołączonej płyty
    A sterowniki chipsetu klawiszy funkcyjnych? Wrzuci kolega screena z menadżera urządzeń i z windows update
    Reduks528
    Level 9  
    Nie wiem jakie to ;-;
    Z Windows Update to nic nie instalowałem (bo zapomniałem :D) ,ale zostawie lapka włączonego na noc bo trochę tych aktualizacji jest...

Screen z menedżera
    X550CC nie wybudza się ze stanu uśpienia.

Dodano po 3 [godziny] 13 [minuty]:

Jejku nie wierzę że rozwiązanie było takie banalne C: Windows Update czyni cuda! :D Wszystko (na razie ;p) działa. Dziękuję za pomoc :)