Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Zamiennik digitizera / dotyku do tabletu Lenovo Yoga 10 b8000 ?

czarnoolla 21 Jul 2014 13:39 8712 11
    czarnoolla
    Level 9  
    Czy wie może ktoś czy jest zamiennik digitizera / dotyku do tabletu Lenovo Yoga 10 b8000? Może wiecie czy pasuje od innego tabletu?
    Prośba, pomóżcie :)
    marek216

Level 43  
    Podaj oznaczenie ekranu.
    czarnoolla
    Level 9  
    A gdzie mogę znaleźć to oznaczenie?
    marek216

Level 43  
    Na ekranie.
    czarnoolla
    Level 9  
    Właśnie nie jest rozebrane, ponieważ dotyk działa. Jest pęknięty digitizer i myślałam o rozebraniu go, jak już będę miała nowy.

Dodano po 1 [godziny] 43 [minuty]:

Matryca: N101ICE-G62 Rev. A1
    Dotyk: MCF-101-1093-V3
    szk0t
    Level 11  
    Mam ten sam problem,digitizer nie jest klejony z ekranem ,a sprzedają tylko sety digi+LCD , LCD mam cały wiec nie chce go wymieniać, kto wie gdzie można dostać sam dotyk? Pomocy
    marek216

Level 43  
    Są oryginały do sprowadzenia koszt ok.250 zł brutto.
    czarnoolla
    Level 9  
    Witam.
    Dziękuję za odpowiedź :)
    250,00zł? Szczerze mówiąc to bardzo pozytywna wiadomość biorąc pod uwagę, że wszędzie w Polsce gdzie szukałam to cena, w niektórych miejscach nawet znacznie przekracza 400,00zł.
    Czy cena zawiera koszt przesyłki?
    Jak mogę zamówić taki digitizer?

Pozdrawiam. :)
    jpcs
    Level 11  
    Witam
    Posiadam zbędne 2 sztuki nowych Digi (jeden 8'' i jeden 10,1''), zakupione przeze mnie do posiadanych aktualnie uszkodzonych moich tabletów. W moim przypadku w obu modelach występują zespolone moduły LCD & Digi, zatem sprowadzone digitizery są mi zupełnie nieprzydatne. Najchętniej wymieniłbym je chociaż na jeden moduł np do Yogi 8''. Wszystkie inne opcje do dyskusji.
    Proszę o kontakt najlepiej na PM
    Jestem natomiast zainteresowany zakupem w rozsądnej cenie sprawnych modułów LCD & Digi - po jednym 8'' i 10,1''

pozdrawiam
    jpcs
    czarnoolla
    Level 9  
    Witam.
    A ile PLN za ten 10,1"?
    jpcs
    Level 11  
    Witam
    Zakupiony digitizer jest mi zbędny i mogę go odstąpić po kosztach zakupu. Myślę, że jest to uczciwa propozycja. Za panel dotykowy do Yoga B8000 10,1' zapłaciłem równowartość 37USD co daje kwotę około 120PLN. Jeżeli cena jest akceptowalna to proszę o kontakt PM lub telefonicznie (514074288) - w celu ustalenia formy wysyłki i rozliczenia. Oba panele są nieużywane prosto od dostawcy, leżą na stole i mogę je wysyłać od ręki nawet jutro.

pozdrawiam
    jpcs
    Jan Prokopek
    +48514074288