PNC: 911928219/02
zmywarki używam od grudnia 2007, bez zadnych problemów, zawsze ładnie umyła naczynia, w ramach gwarancji bylo tylko wymieniana dioda podświetlająca wnętrze,
obecnie zmywarka nie domywa,
pozostawia osad
- nie wyskakuje żaden błąd
- czasem pojawia się komunikat o dodaniu nabłyszczacza do odpowiedniego dozownika
ciągnie mi się to już jakiś miesiąc
- tabletka nie jest wymywana do końca
- sprawdzałem górną listwę i była w niej nie do końca rozpuszczona folijka od tabletek
- otworzyłem pompkę do opróżniania zmywarki - czysta
- pompka do mycia - wewnątrz czysta, ale na wierzchu jest rdza i nalot- spowodowany bardzo małym wyciekiem
- grzałka - czyściutka
- przewody czyste
- używałem jeszcze ostatnio tabletek do czyszczenia zmywarek i nic
- pompka do mycia pracuje, bo jak wyciagne gorny kosz to przy szybkim otwarciu widac ze leci tam woda, ale na oko wydaje mi sie ze slabo
czy mozliwe jest zeby silnik od pompy myjacej byl ze tak powiem lekko uszkodzony
i nie ma tej mocy co powinna, a przy tym nie wyskakuje zaden blad??
ps. fotka przedstawia zabrudzenie/osad zaraz pod silnikiem pompy myjącej
proszę o pomoc

zmywarki używam od grudnia 2007, bez zadnych problemów, zawsze ładnie umyła naczynia, w ramach gwarancji bylo tylko wymieniana dioda podświetlająca wnętrze,
obecnie zmywarka nie domywa,
pozostawia osad
- nie wyskakuje żaden błąd
- czasem pojawia się komunikat o dodaniu nabłyszczacza do odpowiedniego dozownika
ciągnie mi się to już jakiś miesiąc
- tabletka nie jest wymywana do końca
- sprawdzałem górną listwę i była w niej nie do końca rozpuszczona folijka od tabletek
- otworzyłem pompkę do opróżniania zmywarki - czysta
- pompka do mycia - wewnątrz czysta, ale na wierzchu jest rdza i nalot- spowodowany bardzo małym wyciekiem
- grzałka - czyściutka
- przewody czyste
- używałem jeszcze ostatnio tabletek do czyszczenia zmywarek i nic
- pompka do mycia pracuje, bo jak wyciagne gorny kosz to przy szybkim otwarciu widac ze leci tam woda, ale na oko wydaje mi sie ze slabo
czy mozliwe jest zeby silnik od pompy myjacej byl ze tak powiem lekko uszkodzony
i nie ma tej mocy co powinna, a przy tym nie wyskakuje zaden blad??
ps. fotka przedstawia zabrudzenie/osad zaraz pod silnikiem pompy myjącej
proszę o pomoc