Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Dell E6400 - Fabryczne sterowniki bluetooth nie funkcjonują poprawnie

qubus93 29 Lip 2014 10:10 2322 2
  • #1 29 Lip 2014 10:10
    qubus93
    Poziom 8  

    Witam serdecznie! Mam w moim e6400 (win7 x64) następujący problem:
    Po dodaniu do listy urządzeń bluetooth słuchawek Philips SHB4000 system pobiera normalnie sterowniki za wyjątkiem dźwięku przez bluetooth. Sterowanie dźwiękiem i odtwarzaniem funkcjonuje w pełni poprawnie.
    Laptop wyposażony jest w Dell Wireless Minicard 370. Sterowniki pobierałem na nowo ze strony dell support, zgodnie z kodem serwisowym laptopa, reinstalowałem je kilka razy i problem nie znika. Słuchawki komunikują się z innymi urządzeniami bez najmniejszych przeszkód.
    Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Pozdrawiam serdecznie! :)

    0 2
  • #2 29 Lip 2014 10:53
    2445012
    Użytkownik usunął konto  
  • #3 29 Lip 2014 13:08
    qubus93
    Poziom 8  

    o kurcze... rzecz jest o tyle dziwniejsza, że mój prawie-teść kupił identyczne słuchawki jakieś 2 miesiące wcześniej i na miejscu w sklepie sprawdzaliśmy je z moim laptopem (teść też ma della), działały całkiem dobrze, później też aż do momentu kiedy reinstalowałem system i sterowniki (wszelkie oprogramowanie jak wcześniej, te same wersje)

    Dodano po 21 [minuty]:

    Reinstalowałem sterowniki audio, ponieważ w obecnej postaci nie było obsługi bramki dźwiękowej bluetooth. Laptop pobrał poprawnie sterowniki i śmiem twierdzić, że działa :) Problem uważam za rozwiązany

    0
  Szukaj w 5mln produktów