Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Servizza
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

[C#][ASP.NET] - Hosting strony

danon198901 15 Sie 2014 16:30 687 2
  • #1 15 Sie 2014 16:30
    danon198901
    Poziom 11  

    Witam,

    mam problem, który czym prędzej chciałbym rozwiązać, dlatego proszę o pomoc. Otóż chcę zdać projekt oparty o ASP.NET i dostać w końcu pieniążki od zleceniodawcy, niestety po wrzuceniu strony na serwer ftp za każdym razem dostaję następujące błędy widoczne w załączniku. Po dodaniu klauzuli (do WebConfiga) "<customErrors mode="off" />" widocznej na screenie pierwszym dostaję błędy widoczne na screenie 2 oraz 3.

    Nie mam zielonego pojęcia o co tutaj chodzi. Lokalnie aplikacja działa bez zarzutu. Mam inne strony oparte o ASP.NET, wrzuciłem je na ftp i działają również bez problemu. Jednak tą muszę czym prędzej wrzucić, dlatego bardzo proszę o pomoc :cry:

    Pozdrawiam

    PS. WebConfig prezentuje się następująco:

    Kod: html4strict
    Zaloguj się, aby zobaczyć kod


    W innych projektach, które działają miałem klauzulę <assemblies>, jednak pomimo dodania do obecnego projektu nadal jest problem:
    Kod: html4strict
    Zaloguj się, aby zobaczyć kod

    0 2
  • Servizza
  • Pomocny post
    #2 15 Sie 2014 17:02
    marcinj12
    Poziom 40  

    Pierwsze co mi przychodzi na myśl, to że użyłeś w nawie któregoś modułu dll / stronie polskich znaków: SOP - System Obsługi Pracowników. Widać, że serwer sobie nie radzi z literą ł - może przez to mieć problem z załadowaniem pliku. Spróbuj to zmienić.

    0
  • Servizza
  • #3 16 Sie 2014 20:38
    danon198901
    Poziom 11  

    Próbowałem zmieniać jednak po drodze masa innych problemów się pojawiła. W końcu się zdenerwowałem, zrobiłem nowy projekt i pobawiłem się w ctrl+c/ctrl+v z drobnymi zmianami. Poprawioną aplikację drożyłem bez najmniejszych problemów :)
    Dziękuję za pomoc @marcinj12 :)

    0