Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Inne] Urządzenie wielofunkcyjne, Brother DCP-9020CDW czy inne?

ega2014 20 Aug 2014 23:50 2982 3
    ega2014
    Level 2  
    Witam,

chcę kupić urządzenie wielofunkcyjne kolorowe, laserowe, z automatycznym dupleksem, wi-fi, bezproblemowo współpracującym z Google Cloud Print, w cenie najlepiej nie przekraczającej 1500 PLN. Drukuję zwykle około 200 stron miesięcznie, ale są miesiące, w których nie drukuję prawie wcale.

Zastanawiam się nad Brotherem DCP-9020CDW, ale ponieważ urządzenie będzie stało w pokoju, w którym często się śpi, zależy mi na jego całkowitej bezgłośności w stanie czuwania (mam obecnie Samsunga M2070W i jest wtedy kompletnie niesłyszalny, żadnego kalibrowania czy tym podobnych czynności).

Czy ktoś zna to urządzenie i może mi powiedzieć jak się zachowuje? Ewentualnie może ktoś mógłby zaproponować inne urządzenie spełniające powyższe warunki? (Jeśli ten Brother nie jest cichy, mogę ewentualnie podnieść nieco pułap cenowy).

Z góry dziękuję za pomoc.

EDIT: Zmiana tematu.
    rys57
    Moderator
    Bezsensowne porady usunąłem.
    laserjack

Level 31  
    Samsung M2070W jest to drukarka monochromatyczna, a drukarki laserowe kolorowe to trochę inna bajka/ to odnośnie głośności i kalibrowania/. Polecam Canona 8380Cdw lub wyższe modele.
    ega2014
    Level 2  
    Dziękuję za odpowiedź. Jeśli drukarki kolorowe to inna bajka, to czy to znaczy, że nie mogę liczyć na urządzenie ciche w stanie czuwania? A jak z tym Canonem?

I jeszcze raz bardzo proszę użytkowników Brothera DCP-9020CDW o informację na temat tego modelu.