Witam chciałem zapytać czy ktoś z Was używał takiego konwertera jak w temacie z opisu na sklepie internetowym wyczytałem że przekazuje on na komputer obraz z kamery , aparatu cyfrowego , magnetowidów i tunerów telewizyjnych itd. Chciałem spytać czy to urządzenie pokaże mi obraz komputera na tv mam starego typu telewizor Curtis , oraz laptop , wcześniej jak posiadałem komputer PC stacjonarny to w nim miałem kartę graficzną z wejściem s video wystarczył mi kabel który z jednej strony miał wtyczkę euro a z drugiej wejście s video oraz jack do głosu , po podpięciu takim kablem telewizora z komputerem i ustawienie odpowiedniej opcji w oprogramowaniu karty graficznej obraz z kompa pojawiał się na tv . Teraz posiadam laptop i on niema wejścia s video wiec chciałem kupić właśnie taki konwerter video czy takie urządzenie pokaże mi obraz komputera na telewizorze jak pisałem wcześniej to urządzenie pokazuje obraz na komputerze z kamer aparatów czy tunerów ale ciekawi mnie czy pokaże obraz z komputera na tv , bo jeżeli pokaże obraz tv na kompie to nie chce tego poco mi obraz tv na komputerze, jeżeli ktoś z Was coś takiego używał to proszę o opinie czy to działa i czy obraz z kompa będę miał na tv.
Z góry dziękuje i pozdrawiam , oraz dodaje parę obrazków tego konwertera.
Z góry dziękuje i pozdrawiam , oraz dodaje parę obrazków tego konwertera.