Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Karcher myjka ciśnieniowa K5.93M

piotr822 13 Sep 2014 13:02 4065 6
    piotr822
    Level 8  
    Witam kolegów
    Mam problem z karcherem k5.93m , myjąc taras zrobiłem sobie przerwę na obiad i gdy wróciłem urządzenie nie chce się włączyć naciskając spust na lancy woda leci tylko myjka nie włącza się i nie ma ciśnienia jaki może być powód czy to problem guzika on off czy może coś innego?Proszę o pomoc.
    Jerzy mechanik
    Level 14  
    Pewnie iglica zacięta która uruchamia stycznik .Jeżeli myjka mało używana to stawiam na to .
    piotr822
    Level 8  
    To racja mało był wcześniej używany.To znaczy trzeba wyczyścić czy może do wymiany i najważniejsze da rade zrobić zamemu ,jak to wogule wygląda i gdzie tego szukać abym wiedział za co się zabrać może jakaś fotka albo opis za pomoc byłbym bardzo wdzięczny
    Jerzy mechanik
    Level 14  
    Przy pompie wody i wystarczy wyczyścić rozruszać będzie działać tak sie dzieje jak mało używany .Zrobie fotke mojego i wysle Ci na email.
    piotr822
    Level 8  
    Dzięki bardzo za szybką odpowiedź za zdjęcie też będę bardzo wdzięczny.
    freetz_master
    Level 31  
    Sitko moze byc zapchane, tam gdzie waz sie podlacza. Mialem to samo.
    Akrzy74
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    1. Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
    2. Brak widocznego wkładu pracy własnej. Ciężko ruszyć głową czy ręką, lepiej zapytać, nie trzeba ruszać się sprzed komputera! W tym dziale należy podać efekty podjętych czynności w celu zdiagnozowania usterki/uszkodzenia.

Ponieważ tego nie widać, pozwolę sobie zamknąć temat.