Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Renault premium 420 - zanik mocy

lanki22 18 Wrz 2014 19:08 978 4
  • #1 18 Wrz 2014 19:08
    lanki22
    Poziom 2  

    witam szukam pomocy mam premiumke i ma nastepujace objawy, jak jade na pusto bez naczepy jedzie dobrze nic si enei dzieje , jak podczepie naczepe to auto normalnie jedzie ale srednio co 2-3 minuty wyskakuje blad swiecy wrtyskowej i pomaranczowy prostokat po czym traci moc trwa to okolo od 5-10 sekund po czym auto odzyskuje moc i tak co chwile ,drugi objaw to taki ze jak auto rozpedze i puszcze na luz to rowno przy przy predkosci 45km/h wyskakuje rowniez w.w blad prosze o pomoc

    0 4
  • #2 18 Wrz 2014 20:09
    638936
    Użytkownik usunął konto  
  • #3 18 Wrz 2014 20:25
    lanki22
    Poziom 2  

    zle to ujalem nie puszczam na luz tylko jade na sprzegle kolego :) bylem na kompie to wyskoczylo blad "wyoskie cisnienie paliwa ". wzialem na podmianke od kolegi z takiej samej renowki czujnik cisnienia paliwa podmienilem tylni zawor na listwie a takze ta pomke paliwa przy pompie wtryskowej wymienilem filtry i nic nei pomogoło auto nie kopci odpala na rozruszniku okolo 3 sekundy

    0
  • #4 19 Wrz 2014 06:44
    638936
    Użytkownik usunął konto  
  • #5 23 Wrz 2014 21:20
    szyniu
    Poziom 20  

    Po tym co czytam wnioskuje że to DCI bo nie napisałeś żadnych konkretnych danych odnośnie auta które chcesz naprawić, i trzeba się domyślać.

    Aby dobrze sprawdzić układ trzeba konkretnej diagnostyki to ona będzie bardzo pomocna by uniknąć nadmiernych kosztów, na pewno od tego trzeba wyjść.
    A następnie ,czystość,szczelność,i ciśnienia układu.

    0
  Szukaj w 5mln produktów