Witam
Dziś odpaliłem sobie komputer, po jakimś czasie padły mi korki i od tego czasu zawsze, gdy komputer jest podłączony do sieci wywala korki. Nawet jak jest wyłączony, wystarczy że jest podłączony zasilacz (bez używania przycisku do włączenia komputera) i od razu lecą korki.
Komputer jest dość dobry i nowy.
Zasilacz kupiony 3 miesiące temu, niedawno (10 dni temu) włożyłem nową kartę graficzną, po tym zabiegu komputer działał codziennie bez problemów.
Specyfikacja komputera:
Zasilacz Corsair CX 750M
Procesor AMD FX-8350
16GB RAMu
Grafika Radeon R9 290X
Płyta główna Asus M5A99X EVO R2.0
Nie było czuć jakiegoś zapachu przepalenia zasilacza czy czegoś podobnego.
Co powinienem zrobić by znowu odpalić komputer?
Może coś się poluzowało w komputerze, jakiś kabel nie jest dociśnięty i robi zwarcie?
Czy to coś innego?
Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc, bo bez tego komputera nie mogę pracować ;/
Z góry dziękuję za pomoc.
Dziś odpaliłem sobie komputer, po jakimś czasie padły mi korki i od tego czasu zawsze, gdy komputer jest podłączony do sieci wywala korki. Nawet jak jest wyłączony, wystarczy że jest podłączony zasilacz (bez używania przycisku do włączenia komputera) i od razu lecą korki.
Komputer jest dość dobry i nowy.
Zasilacz kupiony 3 miesiące temu, niedawno (10 dni temu) włożyłem nową kartę graficzną, po tym zabiegu komputer działał codziennie bez problemów.
Specyfikacja komputera:
Zasilacz Corsair CX 750M
Procesor AMD FX-8350
16GB RAMu
Grafika Radeon R9 290X
Płyta główna Asus M5A99X EVO R2.0
Nie było czuć jakiegoś zapachu przepalenia zasilacza czy czegoś podobnego.
Co powinienem zrobić by znowu odpalić komputer?
Może coś się poluzowało w komputerze, jakiś kabel nie jest dociśnięty i robi zwarcie?
Czy to coś innego?
Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc, bo bez tego komputera nie mogę pracować ;/
Z góry dziękuję za pomoc.