Takie sformułowanie pojawia się w SMS-ie otrzymywanym przy migracji do Mix na liczbe doładowań w T-Mobile. Poszukałem go przez Google, znalazło kilka zapytań na forach...
Czy odpowiedzi "wujka Google" odebrałeś jako wiarygodne? (po wpisaniu odpowiedzi w ankiecie przeczytaj informację na końcu)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A według informacji udzielonej przez konsultanta T-Mobile: pieniądze na koncie nie przepadają, ale migracja ustawia termin ważności konta na 7 dni (i wcześniejsze doładowanie tego nie zmieni) - tyle abonent ma na doładowanie po podanej dacie, żeby przedłużyć ważność konta o kolejny miesiąc. Jak z tego widać, odpowiedzi udzielone na forach są bardzo mylące.
2014-01-16 Onet napisał:Co to znaczy?
Zlecenie migracji do Mix na liczbe doładowań przypada na 27.01.2014.
Doładuj konto po tej dacie,przy migracji ważność konta będzie skasowana
pliss pomóżcie
Odpowiedzi:
* jeżeli nie doładujesz konta 27.01 to cala kasa ci przepadnie
* Jak nie doładujesz konta do 27.01.2014 to kase "zje" c:
* że jeśli nie doładujesz konta do 27 to wszystkie pieniądze będą stracone
2012-02-14 Onet napisał:Dostałam sms`a od t-mobile . O co w nim chodzi ?
Mój tata wziął dzisiaj nowy telefon . Ja używam karty , za którą wziął ten telefon . I przy okazji zmienila się kwota doładowania . Teraz przyszedł mi taki sms :
T-Mobile: Zlecenie migracji do Mix na liczbę doładowań przypada na : 07.03.2012. Doładuj konto po tej dacie,przy migracji ważność konta będzie skasowana .
To oznacza że numer został przeniesiony do : Mix na liczę doładowań , i żeby go aktywować mam doładować konto po dacie którą podali ?
Odpowiedź:
* mix to nie wiem ale wiem że twój stan kasy będzie ważny tylko do 07.03.2012r.![]()
2012-07-24 Onet napisał:Chodzi o mix w t-mobile
witam wczoraj mialem abonament ale zmienilem go na mixa, pani ktora tam siedzi powiedziala mi ze potwierdzenie ma mi przyjsc esemes i przyszlo: t-mobile: zlecienia migracji do mix na liczbe doladowan przypada na 24.08.2012. doladuj konto po tej dacie. przy migracji waznosc konta bedzie skasowana.
otoz moje pytanie brzmi czy mam juz w tym mixie ?
Odpowiedzi:
* Tak masz już w mixie. Ja też tak mam. Potem jak będziesz sprawdzał/a ile masz na koncie to będzie pokazywąło ci ile jeszcze arzy musisz doładować, i do kiedy. Pozdro : 3
* chyba troszkę pomyliłeś kategorie, no,chyba że chodzi tu o tą panią z T-Mobile
2013-11-13 Facebook T-Mobile napisał:witam dziś podpisałam aneks do umowy w mix 25 na liczbę doładowań i odebrałam nowy tel . i otrzymałam smsa :zlecenie migracji na liczbę doładowań przypada na 13.11.2013 doładuj konto po tej dacie przy migracji ważność konta będzie skasowana. o co tutaj chodzi ?jak dzisiaj doładuje kwota 25 zł to nic się nie stanie?czy jutro mam doładować?
Odpowiedź T-Mobile PL:
* Nie znamy szczegółów tego aneksu. Dokładne informacje na ten temat możesz dostać w Biurze Obsługi Abonenta.
Czy odpowiedzi "wujka Google" odebrałeś jako wiarygodne? (po wpisaniu odpowiedzi w ankiecie przeczytaj informację na końcu)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A według informacji udzielonej przez konsultanta T-Mobile: pieniądze na koncie nie przepadają, ale migracja ustawia termin ważności konta na 7 dni (i wcześniejsze doładowanie tego nie zmieni) - tyle abonent ma na doładowanie po podanej dacie, żeby przedłużyć ważność konta o kolejny miesiąc. Jak z tego widać, odpowiedzi udzielone na forach są bardzo mylące.