Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Satel Integra 128 - gong naruszenia czujki

morained 28 Sep 2014 17:01 2040 4
Optex
    morained
    Level 9  
    Witam,

Chciałbym skonfigurowac sobie tak system Satel integra 128WRL aby system powiadamiał gongiem / innym sygnałem przy naruszeniu jednej czujki na schodach (należącej do strefy piętra) wtedy i tylko wtedy gdy załączone jest czuwanie w strefie parter.
    Chodzi o to zeby schodząć na parter dostać powiadomienie ze parter czuwa i w porę się wycofać na gorę aby wyłączyć czuwanie dołu.

Dziekuje!
  • Optex
  • Optex
    morained
    Level 9  
    suworow wrote:
    Czy temat który założyłeś nie wydaje Ci się podobny do tego raptem parę wierszy niżej:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2904481.html
    Pozdrawiam

Dziękuję za zwrócenie uwagi. Faktycznie jest wpewnien sposóbpodobny, niestetynie miałem świadomości co to jest LUNa więcmnieto zmyliło.
    didotom
    Level 16  
    morained wrote:
    Witam,

Chciałbym skonfigurowac sobie tak system Satel integra 128WRL aby system powiadamiał gongiem / innym sygnałem przy naruszeniu jednej czujki na schodach (należącej do strefy piętra) wtedy i tylko wtedy gdy załączone jest czuwanie w strefie parter.
    Chodzi o to zeby schodząć na parter dostać powiadomienie ze parter czuwa i w porę się wycofać na gorę aby wyłączyć czuwanie dołu.

Dziekuje!

Zwróć uwagę jaką masz wersję firmware 1.12 ma bła w wersji z 2013roku, dopiero wersja z 2014 ma poprawionego buga z gongami i opóźnieniem gongów. jak masz wersję starszą to nie ma problemu