Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Search our partners

Find the latest content on electronic components. Datasheets.com
Elektroda.pl
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Medion E69288 słuchaw - Stacją nadająca nie ładuje baterii i nie słychać dźwięku

misiek111232 29 Sep 2014 19:12 3522 8
  • #1
    misiek111232
    Level 9  
    Witam,
    kupiłem słuchawki Medion E69288 mam z nimi taki problem.
    Po położeniu słuchawek na stacji nadawczej baterie się nie ładują oraz jest problem z dźwiękiem bezprzewodowym nic nie słychać.
    Po podłączeniu słuchawek przez kabel, słychać dźwięk w jednej słuchawce ale dosyć cicho.
    Na stacji nadawczej dioda power świeci, natomiast Charge nie.



    PS Baterie jakie włożyłem to AAA 1,5V a w instrukcji podane są AAA/ HRo3, 1,2V, 550 mAh
    Ethernet jednoparowy (SPE) - rozwiązania w przemyśle. Szkolenie 29.09.2021r. g. 11.00 Zarejestruj się za darmo
  • Helpful post
    #2
    wojtek 9007
    Level 39  
    Witam - proszę włożyć akumulatorki AAA/ Hro3, 1,2V a nie ogniwa 1,5V.
    Ogniwo 1,5V nie ładujemy .
  • #3
    misiek111232
    Level 9  
    Okay, jutro je zakupie i dam znać czy to pomogło.
    Dziękuje.
  • #4
    misiek111232
    Level 9  
    Włożyłem dobre akumulatorki i nadal to samo, jedynie przez kabel dźwięk jest okay . Ma ktoś jakiś pomysł ?
  • #5
    wojtek 9007
    Level 39  
    Witam - co pokazują kontrolki na stacji nadawczej teraz po włożeniu akumulatorków ?
  • #6
    misiek111232
    Level 9  
    Dioda Power świeci a charge nie daje znaku życia. Dźwięk bezprzewodowy też nie dziala.
  • #9
    wojtek 9007
    Level 39  
    Witam - na stronie 25 von 134 jest instrukcja na temat ładowania akumulatorków.

    Dodano po 52 [sekundy]:

    Medion E69288 słuchaw - Stacją nadająca nie ładuje baterii i nie słychać dźwięku