Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

GoClever GC-5080 PL - Open registry error - Poszukuje firmware

05 Lut 2017 19:45 14526 39
  • #31
    revolt2
    Poziom 17  
    Posiadam GoClever , i wisi na logo, nie uruchamia się dalej, bateria wewnętrzna jest wymęczona,
    jutro podmienię i zobaczymy jaki będzie efekt.
    Jednak nie sądzę , żeby to przyniosło jakiś większy rezultat, czy w jakiś sposób się tu przywraca oprogramowanie ?
    Przycisk reset rebotuje urządzenie, i nic nie wprowadza nowego.
  • #32
    szmelc
    Poziom 1  
    tommy1982 napisał:
    No dobra, ale co dalej. Komunikat Open ... dalej mi się wyświetla. Może coś źle robię, tylko co?
    Dodano po 26 [minuty]:
    GoClever GC-5080 PL - Open registry error - Poszukuje firmware
    Po małych modyfikacjach doszło do 100 % i tak się zatrzymało i dalej nic. Czy ktoś z was tak miał? Może mi jakiegoś pliku brakuje?



    Jakie modyfikacje zrobiles? mi ciagle wywala error na 8%
  • #33
    tommy1982
    Poziom 10  
    Kolego w końcu mi się udało postawić ja na nogi. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Tylko jest problem ze zgranie plików według kolejności dodawania, jak byś nie dodał to i tak pliki posortuja się po swojemu, mi udało się dopiero to zrobić na win XP i to cała tajemnica sukcesu
  • #34
    ilonakam
    Poziom 5  
    tommy1982 napisał:
    Kolego w końcu mi się udało postawić ja na nogi. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Tylko jest problem ze zgranie plików według kolejności dodawania, jak byś nie dodał to i tak pliki posortuja się po swojemu, mi udało się dopiero to zrobić na win XP i to cała tajemnica sukcesu



    Napisz prosze jak to zrobic...sama nawigacja zalacza sie ale nie dziala mapka (np.gra dziala)
  • #35
    jajacekpl
    Poziom 23  
    ilonakam napisał:
    nie dziala mapka
    To znaczy włącza sie program nawigacyjny i okazuje się, ż emapa jest uszkodzona? Czy mylisz pojęcia mapy i programu nawigacyjnego?

    Tak czy tak opisz:
    1. Jaki masz zainstalowany program nawigacyjny?
    2. Jaki plik masz wskazany jako uruchamiany spod ikony NAWIGACJA?
    3. Jkaie objawy "niedziałania"?
  • #36
    ilonakam
    Poziom 5  
    Wgralam Navio 515 z tej strony https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3056452.html
    Po wejsciu w 'Nawigacja' pokazuja sie dwie ikony, jadna z nich ma napis 'Navitel' i to wszystko bo klikajac w nia nic sie nie wlacza. Wybierajac w 'systemie' ' sciezke mapy' zaznaczylam 'autoCopy File.exe' zaczelo sie ladowac, ale przy 47% pokazalo Error. W sumie nie wiem czy to mialam wybrac...
    Ogolnie problemem byl bialy ekran z logo GC, teraz urzadzenie wlacza sie tak jak powinno, sa wszystkie ikony, ale i tak daleko nie pojade bo nie ma mnie co pokierowac...
  • #37
    jajacekpl
    Poziom 23  
    ilonakam napisał:
    Wgralam Navio 515 z
    Jak wgrałaś urządzenie do innego urządzenia? Chyba wgrałas firmware od urzadzenia navio 515

    ilonakam napisał:
    Wybierajac w 'systemie' ' sciezke mapy' zaznaczylam 'autoCopy File.exe'
    Najpierw zainstaluj program nawigacyjny, a potem wskaż właściwy plik EXE (np. Mireo.exe albo Navitel.exe)
  • #38
    ilonakam
    Poziom 5  
    jajacekpl napisał:
    Najpierw zainstaluj program nawigacyjny, a potem wskaż właściwy plik EXE (np. Mireo.exe albo Navitel.exe)


    Mozesz polecic cos najlepiej darmowego? Jakis link?? Bylabym wdzieczna...
  • #39
    jajacekpl
    Poziom 23  
    Jedyny jako tako prowadzący darmowy na Windowsa CE to MapFactor Navigator Free
    Spoiler:
    http://navigatorfree.mapfactor.com/en/


    Wątek na forum:
    Spoiler:
    http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=25481&postdays=0&postorder=asc&start=45
  • #40
    ilonakam
    Poziom 5  
    jajacekpl jestes wielki! Z pierwszego linku nie ruszylo, ale w drugim juz sie odnalazlam ;) Jeszcze nie wyprobowalam nawigacji w terenie, ale wszystko sie zalacza i wyznacza trase.
    Dziekuje!!!