Witam!
Obecnie posiadam myszkę A4Tech X-750F, ale niestety została uszkodzona i teraz myślę nad zakupem nowej. Niestety mam tylko taki wybór:
Tracer Pert USB 59zl
Tracer TRM-504 59zl
Tracer Transformers TRM-504 59zl
Logic LM-105 Titan 69zl
Tracer Cobalt 79zl
Tracer Ghost 79zl
A-4 Tech x710 75zl
Tracer Ghost LE 69
Tracer Tomahawk 79zl
A4tech XGAME V-TRACK 89zl
A-4 Tech Bloody Headshot v5 99zl
Chciałem się Was poradzić odnośnie wyboru, czy jakaś z moich propozycji jest godna uwagi czy lepiej zamówić coś innego poprzez internet i poczekać te 2-3 dni?
Mój chwyt myszki to FINGERTIP GRIP, a cenę jaką chciałem przeznaczyć, to max 100zl wraz z przesyłka, oczywiście jak będzie przekraczać parę złotych to tez możne być
Myszka będzie głownie wykorzystywana w grach, więc głównie zależny mi, żeby miała dodatkowy przycisk ze mianą DPI, oraz jeszcze dwa przyciski przy kciuku.
Pozdrawiam!
Temat oraz interpunkcję w poście poprawiłem. Proszę dbać o wysoki poziom wypowiedzi na Forum w przyszłych postach. swiercm
Obecnie posiadam myszkę A4Tech X-750F, ale niestety została uszkodzona i teraz myślę nad zakupem nowej. Niestety mam tylko taki wybór:
Tracer Pert USB 59zl
Tracer TRM-504 59zl
Tracer Transformers TRM-504 59zl
Logic LM-105 Titan 69zl
Tracer Cobalt 79zl
Tracer Ghost 79zl
A-4 Tech x710 75zl
Tracer Ghost LE 69
Tracer Tomahawk 79zl
A4tech XGAME V-TRACK 89zl
A-4 Tech Bloody Headshot v5 99zl
Chciałem się Was poradzić odnośnie wyboru, czy jakaś z moich propozycji jest godna uwagi czy lepiej zamówić coś innego poprzez internet i poczekać te 2-3 dni?
Mój chwyt myszki to FINGERTIP GRIP, a cenę jaką chciałem przeznaczyć, to max 100zl wraz z przesyłka, oczywiście jak będzie przekraczać parę złotych to tez możne być
Pozdrawiam!
Temat oraz interpunkcję w poście poprawiłem. Proszę dbać o wysoki poziom wypowiedzi na Forum w przyszłych postach. swiercm