Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Transmiter FM - Nie działa pilot...

Przemek.1997 31 Oct 2014 16:42 3480 6
    Przemek.1997
    Level 16  
    Witam, nie wiem czy temat jest w dobrym dziale ale jeśli nie to przepraszam, zakupiłem 3 dni temu transmiter FM do radia samochodowego i następnego dnia przestał działać pilot do tego transmitera. Żaden przycisk nie działa, ale jak sprawdziłem na aparacie w telefonie to po przyciśnięciu klawisza podczerwień świeci w aparacie ale po puszczeniu klawisz nie zgaśnie. Transmiter wcale nie reaguje na pilota. Co może być przyczyną? Proszę o odpowiedź, serdecznie pozdrawiam.
    Przemek.1997
    Level 16  
    Dobrze, wymienię w poniedziałek bo święta teraz, ale to tylko wina baterii?
    Przemek.1997
    Level 16  
    Mhmm rozumiem, w poniedziałek wymienię baterię i dam znać jaki efekt. Pozdrawiam

Edit 01.11.2014:
    Dziś zauważyłem że w czasie pauzy w odtwarzaniu muzyki tak dziwnie piszczy, bo w czasie odtwarzania muzyka chyba zagłusza ten pisk, dodatkowo jeszcze tak tyka cały czas jak w zegarku. W czym jest problem? Da się to zniwelować? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam

Posty scaliłem. /Olek II/
    Witam, ponawiam pytanie z wczoraj.
    Przemek.1997
    Level 16  
    Witam, wymieniłem baterię i pilot działa. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
    Przemek.1997
    Level 16  
    Witam, mam pytanie dotyczące transmitera, czy trzeba go wyciągać za każdym razem z gniazda zapalniczki gdy z niego nie korzystam? Chodzi mi o pobór prądu żeby mi akumulatora nie rozładowało Wink jest to taki transmiter jak tutaj
    http://allegro.pl/tr

Linki zostały usunięte - zgodnie z regulaminem pkt.3.1.18 [dzimi]
    z pilotem i mogę go wyłączyć lecz po wyłączeniu ekran się ściemnia i cały czas są napisy ,,bye bye". Boję się o akumulator więc go wyciągam ale trochę mnie to denerwuje stąd moje pytanie, proszę o odpowiedź, pozdrawiam