Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nokia Lumia 520 - Nokia Lumia 520 czy Prestigio 8400 duo ?

can006 03 Nov 2014 21:17 2364 6
    can006
    Level 10  
    Aktualnie Posiadam Nokie Lumie 520 czy warto wymienić te na telefon na Prestigio 8400 duo ?
    Marek Baotian bt49qt
    Level 2  
    Moim zdaniem warto, ja posiadam prestigio i nie narzekam, stwierdzam ze na pewno lepszy android od windowsa, mialem kiedys lumie 800 na windowsie oczywiscie i jak przeszdlem na prestigio co by tu mowic no jestem zadowolony
    can006
    Level 10  
    Tylko że Prestigio 8400 duo ma Windowsa, prosiłbym jeszcze o jakieś opinie
    Marek Baotian bt49qt
    Level 2  
    oo to nie wiedzialem , ja mam prestigio z androidem tylko ze 5457 duo, w windowsa bym sie nie pchal, szybko mozna go ogarnąc ale to nie to samo co android ;D
    can006
    Level 10  
    Ja wole jednak Windows Phona bo wszytko na nim nawet na 512mb ramu śmiga a Android by się dławił przy 512mb
    ksmalcuga
    Level 21  
    Lepiej wybierz Nokie, w Prestigio gdy coś się zepsuje znalezienie części będzie bardzo trudne.
    azmenn
    Level 16  
    ksmalcuga wrote:
    Lepiej wybierz Nokie, w Prestigio gdy coś się zepsuje znalezienie części będzie bardzo trudne.

Bardzo dobra rada, często do sklepu przychodzą do mnie ludzie z Prestigio i części (nawet o zwykły pokrowiec jest ciężko) w 90% przypadków nie ma kompletnie nigdzie.Z dwojga "złego" w tym przypadku lepszym wyborem będzie Nokia.