Dobry wieczór, pisze przez telefon wiec proszę o wyrozumiałość z błędami.
Jakiś czas temu laptop mi się wyłączył dwa razy w przeciągu 2 minut ponieważ bateria się zepsuła i nie ładowała. Po wymianie baterii po 5 dniach teraz uruchomiłem laptop. Prowadzi mnie do trybu awaryjnego i narzędzi do naprawy systemu podczas uruchomienia. Właśnie został zakończony.
Rożne testy dysku ukończono pomyślne
dalej
Znaleziono główna przyczynę :
Nieokreślone zmiany konfiguracji systemu mogą powodować problem
Akcja naprawy: przywracanie systemu
Wynik: niepowodzenie . Kod błędu 0x1f
Akcja: sprawdzanie i naprawianie integralnosci plików systemowych
Wynik: niepowodzenie .kod błędu 0x490
Mam na tym dysku wszystkie moje dane . Mam w domu obudowę usb i drugiego starego laptopa . Czy mogę uratować dane które są na dysku i naprawić system ? Bardzo proszę o pomoc. Jestem zrozpaczony. Mam nadzieje ze nie uszkodziło danych. Miałem tam jeden dysk c 500 GB . Windows 7
Jakiś czas temu laptop mi się wyłączył dwa razy w przeciągu 2 minut ponieważ bateria się zepsuła i nie ładowała. Po wymianie baterii po 5 dniach teraz uruchomiłem laptop. Prowadzi mnie do trybu awaryjnego i narzędzi do naprawy systemu podczas uruchomienia. Właśnie został zakończony.
Rożne testy dysku ukończono pomyślne
dalej
Znaleziono główna przyczynę :
Nieokreślone zmiany konfiguracji systemu mogą powodować problem
Akcja naprawy: przywracanie systemu
Wynik: niepowodzenie . Kod błędu 0x1f
Akcja: sprawdzanie i naprawianie integralnosci plików systemowych
Wynik: niepowodzenie .kod błędu 0x490
Mam na tym dysku wszystkie moje dane . Mam w domu obudowę usb i drugiego starego laptopa . Czy mogę uratować dane które są na dysku i naprawić system ? Bardzo proszę o pomoc. Jestem zrozpaczony. Mam nadzieje ze nie uszkodziło danych. Miałem tam jeden dysk c 500 GB . Windows 7