Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Kuchenka elektryczno-gazowa NOWA do 1500zł co kupic?

maciekchn1 18 Nov 2014 18:04 1392 4
    maciekchn1
    Level 8  
    Witam chodzę po marketach patrze ale nie znam się za bardzo , chce kupić kuchenkę elektryczno -gazową (elektryczny piekarnik) zależy mi by mala termoobieg, może i najlepsza by była 60cm , grill, i rożen i 2kw KONIECZNIE INOX ,czy coś polecicie ? Saturn, media-Markt , euro rtv AGD, te sklepy mam w łodzi.

Jedna kusi ze 20% szybciej nagrzewa się piekarnik, druga kusi cena , a ta co mi sie podoba pożera 3,5kw .i już zgapiłem
    Hazer8
    Level 1  
    Podpinam się do tematu również poszukuję kuchenki w tym przedziale cenowym. Przeglądając różne wątki i posty na forach wpadła mi taka kuchenka w oko ELECTROLUX EKK54553OX i zastanawiam się czy to dobry wybór. Moja stara kuchenka to Amica rok produkcji 2001 i siadła w niej już całkowicie elektronika chyba, piekarnik niby działa i się nagrzewa ale kontrola temperatury siadła nie da się w niej nic już upiec co najwyżej coś podgrzać.

Macie jakieś propozycje nowych kuchenek?
    xbajt
    Level 17  
    Amica obecnie ma dobry sprzęt, mam tej marki kuchenkę i jestem zadowolony
    brofran
    Level 40  
    Ojciec coraz częściej podgrzewa herbatę na małym palniku i ... po 2 godzinach czuć jakiś swąd . Zdarzyło się kiedyś że nawet uszy bakelitowe z garnka odpadły - masakra .
    Wiadomo o co chodzi . Potrzebna byłaby kuchenka która co jakiś czas nadawała by sygnał dźwiękowy że jakiś palnik jest włączony . Albo jakiś inny system ostrzegawczy , bo zabezpieczenie przeciwwypływowe nic tu nie da . Macie jakieś pomysły ??