Witam serdecznie. Zakupiłem kartę dźwiękową Sound Blaster AUDIGY FX. Opisze problem jaki posiadam. Karta podpięta wykryta zainstalowana. Wszystko gra itd.....z tym że istnieje dostarczone wraz z kartą oprogramowanie w którym możemy zmieniać ustawienia. crystalizer .....podbicie basu dźwięk przestrzenny, i co dla mnie najważniejsze KOREKTOR GRAFICZNY oraz wiele innych opcji. problem polega na tym że reaguje tylko opcja głośności. Oprogramowanie nie reaguje na żaden efekt który tam sie znajduję. koresponduje z Creativem ale mam wrażenie że pisze z maszyną nie człowiekiem więc postanowiłem założyć temat na tym forum bp być może ktoś spotkał się z takim problemem i będzie mi umiał pomóc. Sterowniki aktualne. Instalowane z płytki i ze strony. wyłączona karta dźwiękowa na pycie głównej. Wyłączone wspomaganie dźwięku przed NWIDIA. Podpinałem kartę do innego komputera i jest ten sam problem. systamie to win 8,1. Pozdrawiam i proszę o jakieś informacje. email. foto(malpa)foto-kasper.pl lub gg 13391672