Witam.
Poszukuje opisu bezpieczników do Vw Passat B5 fl 2002r 1.9 TDI.
Opis który mam nie pasuje do mojego wyposażenia. Wg opisu powinienem mieć bezpieczniki w pustych polach, a tam nie ma nawet pinów, i wszystko działało. Poszukuje teraz bezpieczników od spryskiwaczy szyby i reflektorów. Jeśli ktoś by miał opis pasujący to bardzo bym prosił. W jakich miejscach są jeszcze bezpieczniki? Dołączam zdjęcie mojego niepasującego opisu i skrzynki.
Spryskiwacze reflektorów nie działały, a szyby przestały działać wczoraj. Płyn mam zimowy. Jak sprawdzałem pod sprężarką spryskiwacze reflektorów to dysze sie wysuwają. Chce zrobić oby dwa. A poza tym potrzebowal bym pasującego opisu bezpieczników.
Opis to tylko podpowiedź...Sprawdzasz wszystkie bezpieczniki i już wiadomo czy coś jest nie tak, opis masz raczej dobry...
Najczęściej padają same pompki...łatwo sprawdzić...a po za tym widywałem auta z wymienionym zderzakiem ze spryskiwaczami, których tak naprawdę nigdy nie było
Masz fabryczne ksenony?
Zderzak jest oryginalny. Spryskiwacze wysuwają sie jak dmuchnąłem ze sprężarki. Opis sie nie zgadza bo np wg opisu nr 9 to podgrzewane lusterka, a w skrzynce nr 9 mam pusty i lusterka grzeją. To jeden przykład, a nie zgadza sie więcej. Jak wyciągam bezpiecznik to dzieje sie co innego niż mówi opis. Dlatego proszę o odpowiedni opis. A poza tym pytam sie gdzie znajdują sie bezpieczniki od spryskiwaczy, czy może jest jeszcze jakaś skrzynka?