Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Panasonic S-42AS650 - Problem z wi-fi (Brama nie odpowiada)

exodus11 12 Gru 2014 15:23 1392 3
  • #1 12 Gru 2014 15:23
    exodus11
    Poziom 7  

    Witam!

    Posiadam TV Panasonic (S-42AS650) i dokupiłem router TP link (TL-WR743ND) i problem jest taki, że w telefonie wi-fi jest normalnie, a w telewizorze nie ma.

    Panasonic S-42AS650 - Problem z wi-fi (Brama nie odpowiada)

    Dodam jeszcze, że reset routera tutaj nic nie daje...

    Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

    0 3
  • #2 12 Gru 2014 19:58
    KOCUREK1970
    Poziom 43  

    exodus11 napisał:
    Wie ktoś jak rozwiązać ten problem

    A co konkretnie sam zrobiłeś, podłączyłeś wszystko i...?.
    Masz napisane, że "brama nie odpowiada" - brama to ten router, więc zobacz gdzie w tv wpisać tą bramę, potem zobacz, jakie są jej ustawienia w samym routerze, potem to wpisz gdzie trzeba w tv.
    Jak na razie, to Twój temat się do kosza nadaje - Nie ma on żadnych informacji, nic w nim nie ma, co mogło by kogokolwiek na coś naprowadzić.
    Trochę więcej własnego wkładu.

    0
  • #3 12 Gru 2014 22:03
    exodus11
    Poziom 7  

    Jestem w tym zielony całkowicie, rozumiem, że mam wpisać wartość bramy do tv tą co jest podana w ustawieniach routera tak ?

    0
  • #4 13 Gru 2014 00:01
    KOCUREK1970
    Poziom 43  

    exodus11 napisał:
    mam wpisać wartość bramy do tv tą co jest podana w ustawieniach routera tak

    Tak - w zakładce WAN powinno to być.

    0
TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo