Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

mercedes A140 W168 opinie

Kamil0903 23 Dec 2014 16:14 6978 8
    Kamil0903
    Level 7  
    Bardzo bym prosił żebyście mi podesłali opinie o tym samochdzie i co o nim sądzicie (np. czy się psuje jakie ma wady i zalety) Dziękuje :)
    andrzej lukaszewicz
    Level 40  
    To chyba najgorszy twór mercedesa, mechanicy uciekaja na jego widok... A tak poważnie , to radze zainwestować pieniądze w coś innego, cokolwiek by to było.
    Dziarski Hank
    Level 34  
    Czy ja wiem, czy uciekają. Jedni to gonią a inni przyjmują z otwartymi ramionami. A klient potem wychodzi z dużo lżejszym portfelem, jeśli nie pustym.
    yachtskipper
    Level 18  
    Ja jeździłem od nowości W168 z silnikiem benzynowym 1.9, następnie vaneo 1.7CDI (w168 w wersjii minivan). Nie były to auta pozbawione wad, ale wspominam bardzo dobrze. Na pewno nie mogę powiedzieć że psuły się cały czas. Mają pule swoich typowych usterek które w większości są już opanowane przez serwisy,
    qoompel
    Level 21  
    Wszystkie samochody mają wady. Ta A-klasa ma ich akurat więcej niż inne modele MB, ale nie ma tragedii. Co nie zmienia faktu, że za podobne pieniądze można kupić lepsze auta.

@Kamil0903, chcesz kupić samochód takiego typu (np. do miasta), czy po prostu trafiła Ci się okazja? Nawet jeśli to drugie, to pojazd może być "okazją"...
    Kamil0903
    Level 7  
    Zmieniam samochód a Chciał bym taki zwinny samochodzik z małym silnikiem na dojazdy do pracy .A widze że cena nawet nie jest duża jak na tego Mercedesa bo zaczyna się 2000zł no i tak zastanawiam się nad jego kupnem :)
    Strumien swiadomosci swia
    Level 43  
    Jezdzi się fajnie ale silnik 1,6 to minimum są większe jak chcesz to tam celuj no i przynajmniej z klimą i nie z pierwszego rocznika produkcji.
    andrzej lukaszewicz
    Level 40  
    Kamil0903 wrote:
    A widze że cena nawet nie jest duża jak na tego Mercedesa bo zaczyna się 2000zł no i tak zastanawiam się nad jego kupnem :)

Patrz na ilu zł się ceny kończą , a nie zaczynają. Za 2 tys to kup sobie tico,a nie A-klase.
    Anonymous
    Anonymous