Witam. Posiadam windowsa 7 32bitowego i od jakiegoś czasu (kilku dni) występują problemy, mianowicie podczas zwykłego użytkowania (granie w gry, przeglądanie internetu), zaczęły pojawiać się blue screeny oraz crashuje się wtyczka adobe flash. Próbowałem już przeinstalować, zaktualizować adobe flasha (chciałem także javę, ale podczas instalacji wyskakuje mi error 1603) i nic nie pomogło. Doszło to do tego stopnia, że Mozilli Firefox w ogóle nie mogę włączyć (na początku crashował się plugin-container podczas oglądania filmów itp., a teraz przeglądarkę wywala od razu), a jakiekolwiek granie w gry jest wykluczone, gdyż po jakimś czasie albo crashuje się gra, albo cały komputer. Myślałem, że to przez przegrzewanie się komputera, jednak nawet po wyczyszczeniu go (i tak był czysty, a temperatury niskie) problem występuje. W programie CPUID HWMonitor wszystkie temperatury są w normie (oprócz AUXTIN i CPUTIN, które są powyżej 80*C, ale to musi być jakiś błąd, ponieważ są takie cały czas, nawet po nie używaniu komputera kilka godzin). Przeprowadziłem także skanowanie antywirusem (avast),Malwarebytes Anti-Malware (wszystkie błędy usunąłem) oraz wyczyściłem komputer programem CCleaner. Jak wspomniałem wcześniej problemy z wydajnością komputera oraz zawieszaniem się gier/całego systemu nadal występują, dlatego proszę o jakieś rady. Jeśli potrzeba więcej informacji - z chęcią je podam. Z góry dziękuję.