Witam zakupiłem nowego Oryginalnego pilota do bramy Nice i mam problem z jego zaprogramowaniem. Próbowałem tak jak większości piszą żeby być koło bramy wcisnąć nowego pilota potem starego lecz nie działa , jest jakaś inna możliwość aby to działało?
............................................................................
Ogłoszenie
Zapraszamy do zapoznania się z poradnikami, tematami wyróżnionymi, artykułami, z zakresu systemów zabezpieczeń takich jak domofony, automatyka bram i szlabanów, systemy alarmowe, kamery, kontrola dostępu:
Poradniki dot. systemów zabezpieczeń
Jeżeli w w/w tematach nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie, zapraszamy na forum:
Systemy zabezpieczeń
Zachęcamy również do odwiedzenia sekcji Poradniki Ogólne, gdzie znajdziecie materiały z pozostałych działów forum, w tym dla osób rozpoczynających swoją przygodę z elektroniką:
Poradniki Ogólne
............................................................................
Ogłoszenie
Zapraszamy do zapoznania się z poradnikami, tematami wyróżnionymi, artykułami, z zakresu systemów zabezpieczeń takich jak domofony, automatyka bram i szlabanów, systemy alarmowe, kamery, kontrola dostępu:
Poradniki dot. systemów zabezpieczeń
Jeżeli w w/w tematach nie znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie, zapraszamy na forum:
Systemy zabezpieczeń
Zachęcamy również do odwiedzenia sekcji Poradniki Ogólne, gdzie znajdziecie materiały z pozostałych działów forum, w tym dla osób rozpoczynających swoją przygodę z elektroniką:
Poradniki Ogólne