Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

tablet goclever tab r70 zablokowany

Majaczek55 03 Jan 2015 19:44 1911 6
    Majaczek55
    Level 8  
    Witam:) Posiadam tablet GOCLEVER TAB R70 I mam taki problem że zapomniałem i wykorzystałem ilość prób odblokowania tableta a teraz wyświetla mi się tylko że mam wpisać nazwę użytkownika oraz hasło gmail którego nie pamiętam. Co mam zrobić ??? Proszę o pomoc
  • Helpful post
    Freddy
    Level 43  
    Majaczek55 wrote:
    Witam:) Posiadam tablet GOCLEVER TAB R70 I mam taki problem że zapomniałem i wykorzystałem ilość prób odblokowania tableta a teraz wyświetla mi się tylko że mam wpisać nazwę użytkownika oraz hasło gmail którego nie pamiętam. Co mam zrobić ??? Proszę o pomoc

Z dowodem zakupu do serwisu GoClever.
    Majaczek55
    Level 8  
    13adam13 na ta stronę już wchodziłem i nic nie mogą odzyskać bo za mało danych

Dodano po 1 [minuty]:

13adam13 na ta stronę już wchodziłem i nic nie mogą odzyskać bo za mało danych
  • Helpful post
    silver-bb
    Level 13  
    Spróbuj włączyć tablet przytrzymując przycisk Volume + , powinien uruchomić się tryb serwisowy. Wybierz : wipe cache . Powinno pomóc.
    Freddy
    Level 43  
    silver-bb wrote:
    Spróbuj włączyć tablet przytrzymując przycisk Volume + , powinien uruchomić się tryb serwisowy. Wybierz : wipe cache . Powinno pomóc.

Naszczęście nie pomoże, to jest zabezpieczenie antykradzieżowe !

Majaczek55 :arrow: Forum nie pomaga w usuwaniu zabezpieczeń antykradzieżowych.
    Albo zastosujesz się do mojej wskazówki, albo zmień forum !
    Majaczek55
    Level 8  
    Dzięki za rady dałem radę :P