Witam , jakieś 8 dni temu zakupiłem ową pralkę , a problem mianowicie taki iż na początku wszystko było ok , po paru dniach zauważyłem , że pralka większość prania stoi niż pierze , rewersy ma bardzo krótkie niż powinna , i to na wszystkich programach prócz sportowych , bo tam są szybkie i to jest ok , natomiast , robiłem już kilka prań i wczoraj zauważyłem że dzieją się jaja dziś włączam na program 2 , program 6 i i to samo , czy nowa pralka może mieć jakąś wadę fabryczną ? dodam że podczas wirowania na jednym praniu rozłączyły się obroty silnika dosłownie na 2 sekundy i słychać tylko jak coś w środku pstryka , dodatkowo , gdy włączam wtyczkę do gniazdka pralka załącza się od razu bez wduszania przycisku ON/OFF czy to też normalne ? żadna pralka nie uruchamia się od razu po włączeniu jej do prądu trzeba najpierw ją załączyć przyciskiem lub pokrętłem ,nagrałem filmik jak pierze , rewersy powinna mieć takie jak pierwszy i w 5:25 min. a ma takie krótkie jakie widać na filmiku przez cały czas . przed tą pralką miałem też indesita WISE107 i działo się dosłownie to samo , tylko WISE107 zaczęła mi świrować dopiero po 6 latach użytkowania dlatego kupiłem nową i zaufałem ponownie tej marce , ale czy słusznie ? proszę o podpowiedź czy w razie czego mogę reklamować pralkę do sklepu w którym kupiłem ??? zaznaczam że pralka ma dopiero 8 dni . z góry dzięki . link do filmiku z prania https://www.youtube.com/watch?v=J_IuZtlclgU&list=UU2vdL-b_jl6glDW0neCBjEQ